ΕΛΛΑΔΑ

Στη Μονή της Αγίας Τριάδας στα Χανιά o Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Μονή της Αγίας Τριάδας στα Χανιά o Κυριάκος Μητσοτάκης
Facebook/ Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος

Την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας στα Χανιά επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη προκειμένου να παραστεί στο τριετές μνημόσυνο για το θάνατο του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, το οποίο θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Στο πλευρό του πρωθυπουργού ήταν και ο γιος του, Κωνσταντίνος, με τον οποίο επισκέφθηκε τη Μονή.

Εκεί συναντήθηκε με τον Ηγούμενο της Μονής, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνό, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα χαλαρό, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της Ιεράς Μονής.

Η σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα έγραφε:

«Την Ιερά Μονή μας επισκέφτηκε πριν λίγο ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον υιό του Κωνσταντίνο πραγματοποιώντας ανεπίσημη επίσκεψη. Ενδιαφέρθηκε για την διαδιακασία ανακαίνισης της Μονής, την οποία έχει αναλάβει προσωπικά.

Επίσης συνεχάρη από κοντά τον Επίσκοπο Δορυλαίου και Καθηγούμενο της Μονής μας κ.κ. Δαμασκηνό για την εκλογή και την χειροτονία του ο οποίος από την ημέρα που ανέλαβε έχει κάνει σημαντικό έργο στην ιστορική Μονή.

Στην παρέα ήταν και ο γνωστός ποινικολόγος κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά για το μνημόσυνο του Κ. Μητσοτάκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ