Ευελπίδων: Όχημα της ΕΛ.ΑΣ. μεταξύ των στόχων των αγνώστων - Πώς έδρασαν
Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο φρουρός του προϊσταμένου της εισαγγελίας είναι ανάμεσα στα τέσσερα αυτοκίνητα που πυρπόλησαν χθες βράδυ οι άγνωστοι δράστες έξω από το κτήριο 16 της εισαγγελίας, μέσα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.
Άλλα δύο αυτοκίνητα, ανήκουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Περιφέρεια ενώ το τέταρτο σε υπάλληλο των δικαστηρίων.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο αστυνομικός φρουρός του προϊσταμένου της εισαγγελίας στάθμευε σχεδόν κάθε βράδυ το αυτοκίνητο σε εκείνο το σημείο και, συνήθως, το όχημα, που ανήκει στον στόλο της ΕΛΑΣ, παρέμενε εκεί μέχρι να το παραλάβει ο αστυνομικός την άλλη μέρα.
Η μέχρι τώρα έρευνα των αστυνομικών, έδειξε πως οι δράστες έδρασαν ανενόχλητοι, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν.
Άνοιξαν μία τρύπα στην περίφραξη των δικαστηρίων, από την κάτω πλευρά που συνορεύει με ένα μικρό αλσύλλιο και κατάφεραν να μπουν στον περιφραγμένο χώρο.
Αξιοπερίεργο είναι το γεγονός ότι οι εμπρηστές κατάφεραν να εξαφανιστούν, ανενόχλητοι, παρά το γεγονός ότι, θεωρητικά, τα δικαστήρια της Ευελπίδων είναι ένα σημείο με αυξημένη φρούρηση στο οποίο θα έπρεπε να εφαρμόζεται και επιχειρησιακό σχέδιο με αυξημένες περιπολίες.
Η επίθεση ήρθε μόλις 24 ώρες μετά την επίθεση με μολότοφ στο πάρκινγκ της Τροχαίας Αθηνών στο σταθμό Λαρίσης, όπου προκλήθηκαν μικρές ζημιές στο Ι.Χ. ενός αστυνομικού.
Ισχυρές καταιγίδες στην Αττική: Χάος στους δρόμους της Αθήνας - Πού εντοπίζονται προβλήματα
17:13
Λήστεψαν ανήλικους για να πάρουν τα χρήματα από τα κάλαντα - Τρία περιστατικά στην Αθήνα
17:03
ΑΑΔΕ-ΟΠΕΚΕ: Στον εισαγγελέα 50 διαγραφές αγροτών στο Ε9 - Λίστα με 3.000 ιδιοκτήτες για επιδοτήσεις
16:53
Αγρότες Νίκαιας: Δεν το βάζουμε κάτω - Απέτυχε η παγίδα κοινωνικού αυτοματισμού
16:44