ΕΛΛΑΔΑ

Σκόπελος: «Δέκα μέτρα πριν φτάσουμε σπίτι, την χτύπησε ο κεραυνός», λέει ο σύζυγος της 53χρονης

Σκόπελος: «Δέκα μέτρα πριν φτάσουμε σπίτι, την χτύπησε ο κεραυνός», λέει ο σύζυγος της 53χρονης
ΙΝΤΙΜΕ

Ο σύζυγος της 53χρονης γυναίκας από την Σκόπελο που έχασε τη ζωή της αφόρου χτυπήθηκε από κεραυνό το πρωί της Τρίτης, περιέγραψε καρέ-καρέ τις δραματικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του.

«Ανεβαίνοντας επάνω, είχαμε δέκα μέτρα για το σπίτι, έπεσε κεραυνός και την πήρε, την σκότωσε. Σταμάτησε η καρδιά της τελείωσε. Μαύρισε όλη. Είχε καεί. Μαζί φτάναμε για το σπίτι, δεν θέλαμε ούτε δέκα μέτρα για να μπούμε στο σπίτι μας. Μένουμε λίγο πιο έξω από τη Σκόπελο», ανέφερε ο κ. Δημήτρης Κυράνης, μιλωντας στο MEGA.

«Ένα χωράφι έχουμε με κάτι ελιές, πήγαμε το πρωί, δεν έβρεχε το πρωί. Μόλις έπιασε η βροχή καθίσαμε σε μία στάνη, μόλις έκοψε μου λέει η γυναίκα μου πάμε σπίτι. Μόλις φτάναμε σπίτι, όταν έπεσε ο κεραυνός κουνήθηκα αλλά πιάστηκα από το σχοινί. Εκείνη έπεσε κάτω. Την ρωτάω αν χτύπησε. Πάω κοντά της την γυρίζω ανάποδα, είχε φύγει. Είχε πάει ο κεραυνός από το λαιμό της μέχρι κάτω το πόδι της», πρόσθεσε ο σύζυγος της εκλιπούσας.

To σύστημα ανίχνευσης κεραυνών "ZEUS" του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κατέγραψε τον κεραυνό που χτύπησε την 53χρονη γυναίκα. Όπως αναφέρεται, μάλιστα, ήταν περίπου 50 οι κεραυνοί που είχαν ανιχνευθεί στην ευρύτερη περιοχή από το ZEUS μέχρι τις 11:00 το πρωί της Τρίτης.

σκοπελος

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ