Τραγωδία στα Χανιά: Έχασε τη μάχη για τη ζωή οδηγός που εκτινάχτηκε από Ι.Χ. στο δρόμο
Υπέκυψε το βράδυ της Πέμπτης στα τραύματά του, ο οδηγός του σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), στο τμήμα ανάμεσα στους κόμβους Ταυρωνίτη και Πλατανιά, στα Χανιά.
Ο οδηγός είχε μεταφερθεί Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά τραύματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το flashnews.gr, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη, όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο κράσπεδο που βρίσκεται στο πλάι του δρόμου.
Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή, με αποτέλεσμα ο οδηγός του να εκτιναχθεί έξω από το όχημά του και να πέσει οδόστρωμα.
Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή, στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας βρισκόταν κι ακόμη ένα αυτοκίνητο, το οποίο έπεσε επάνω στον οδηγό του πρώτου οχήματος και τον καταπλάκωσε.
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.
Φυσικές καταστροφές: Ο θλιβερός απολογισμός του 2025 - Πάνω από 16.000 θάνατοι και ζημίες 146 δισ.
08:26
Κατερίνα Στεφανίδη:Έκτη με δυναμική επιστροφή στο Ευρωπαϊκό Στίβου-Η τρυφερή αγκαλιά με το παιδί της
08:12
Συνέντευξη Τσίπρα: Τα 20 σημαντικότερα μηνύματα της παρέμβασης που προκάλεσε «κύμα» αντιδράσεων
08:06
Μαχητικό του ΝΑΤΟ κατέρριψε drone που εντοπίστηκε στον εναέριο χώρο της Λετονίας
08:04