ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα: Τα έξι κινητά και το μυστήριο με την ταυτότητα του θύματος

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα: Τα έξι κινητά και το μυστήριο με την ταυτότητα του θύματος
CNN Greece

Τα έξι κινητά τηλέφωνα – πολλά εκ των οποίων είναι διπλές τηλεφωνικές γραμμές- αποτελούν ένα από τα βασικά σημεία της έρευνας των αξιωματικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών, που αναζητούν το ποιος βρίσκεται πίσω από το συμβόλαιο θανάτου του άνδρα που εκτελέστηκε με δύο σφαίρες στο κεφάλι στη Βούλα την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο αλλά και το σπίτι του θύματος και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία άρσης απορρήτου για να εντοπίσουν οι Αρχές τις επαφές του δολοφονημένου άνδρα, η δράση των οποίων «ξεφεύγει» από κάθε νόμιμη διαδικασία.

Ήδη η σύζυγος, η οποία κατέθεσε το Σάββατο, δήλωσε άγνοια για τις δραστηριότητες του άνδρα της, λέγοντας πως ήξερε μόνο ότι εργάζεται ως σύμβουλος σε μια εταιρεία.

Ωστόσο, οι γείτονές τους έλεγαν χθες στους αστυνομικούς ότι ο άνδρας συστηνόταν ως επιχειρηματίας λαδιού και κάρβουνου.

Τη Δευτέρα το πρωί στο νεκροτομείο, θα γίνει η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων για να σταλούν στην Interpol, ώστε να αποκαλυφθούν τα πραγματικά στοιχεία του θύματος.

Και αυτό γιατί το γεγονός ότι είχε πάνω του δύο δελτία ταυτότητας έχει περιπλέξει τα πράγματα.

Οι αστυνομικοί πάντως εκτιμούν ότι πράγματι είναι Βέλγος και ότι το πιο πιθανό είναι να έχει απασχολήσει τις αρχές τις συγκεκριμένης χώρας.

Όσο μάλιστα περνούν οι ώρες, οι ελληνικές Αρχές φαίνεται να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι να βρίσκεται πίσω από την εκτέλεση ξεκαθάρισμα υπόθεσης ναρκωτικών με «ρίζες» στο Βέλγιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ