Τραγωδία στην Ηγουμενίτσα: Δίχρονο παιδί πνίγηκε στα κάγκελα της κούνιας του
Ένα δίχρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του, στην Ηγουμενίτσα.
Συγκεκριμένα, το παιδί πνίγηκε στα κάγκελα της κούνιας του, προφανώς στην προσπάθειά του να βγει από αυτήν, σύμφωνα με τοπικό μέσο.
Το κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό το πρωί στη κούνια, χωρίς τις αισθήσεις του, οι γονείς του και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας. Εκεί, παρά την προσπάθεια των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς κατέληξε.
Οι γονείς της μικρής δεν κατάλαβαν έγκαιρα το τραγικό συμβάν. Κάποια στιγμή ξύπνησαν και αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί.
Όπως φέρονται να είπαν, το κοριτσάκι τους, σφήνωσε στα κάγκελα μέσα στον ύπνο του και πνίγηκε.
«Φως» στις συνθήκες θανάτου της μικρής, αναμένεται να ρίξει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από ιατροδικαστή.
Καιρός: Βροχές και την επόμενη εβδομάδα - Καταιγίδες σε Ιόνιο, Πελοπόννησο και Κρήτη σήμερα - Υποχωρεί η σκόνη το Σαββατοκύριακο
09:47
Το «Bloodsport» επιστρέφει: Η Μικαέλα Κόελ ετοιμάζει remake του cult φιλμ του Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ
09:45
Υποχώρηση της βρετανικής κυβέρνησης για την Τεχνητή Νοημοσύνη μετά τις αντιδράσεις των καλλιτεχνών
09:36
«Μάθε»: Ειρωνικό μήνυμα στα ελληνικά, χαραγμένο σε βλήμα σφεντόνας 2.000 ετών στους Άγιους Τόπους
09:30