ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα: Ταυτοποιήθηκε το θύμα

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα: Ταυτοποιήθηκε το θύμα

Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες στο κεφάλι στη Βούλα.

Όπως απάντησαν τα εργαστήρια της σήμανσης πρόκειται πράγματι για τον 47χρονο Βέλγο ο οποίος είχε σε βάρος του ερυθρά αγγελία και ήταν καταζητούμενος για φορτίο ναρκωτικών.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Βέλγος να είχε έρθει στην Ελλάδα για να κρυφτεί και αυτός ήταν ο λόγος που είχε πάνω του δύο διαφορετικές ταυτότητες.

Από την ταυτοποίηση, μάλιστα, προκύπτει ότι η μία από τις δύο, ήταν η πραγματική.

Τι είπε στους αστυνομικούς η σύζυγος του θύματος

Την πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου η σύζυγος του θύματος.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, η ίδια γνώριζε ότι ο σύζυγός της είναι σύμβουλος σε κάποια επιχείρηση και όχι επιχειρηματίας τροφίμων.

Επίσης κατέθεσε ότι είχαν έρθει στην Ελλάδα μαζί με το παιδί τους πριν από περίπου δύο χρόνια για να εργαστεί ο σύζυγός της στην συγκεκριμένη επιχείρηση.

«Δηλώνω πλήρη άγνοια για τις δραστηριότητες του συζύγου μου. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να ήθελε να τον σκοτώσει, ούτε ποιες μπορεί να ήταν οι επαφές του. Εγώ ξέρω ότι είχαμε έρθει στην Ελλάδα για να δουλέψει και να ζήσουμε με το παιδί μας», δήλώσε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό

Η δολοφονία του άνδρα έγινε την Παρασκευή λίγο μετά τις 22:00.

Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του θύματος στην οδό Δωδεκανήσου και όταν τον είδαν να πλησιάζει στην είσοδο, τον πυροβόλησαν δύο φορές στο κεφάλι –και μόνο στο κεφάλι- με εννιάρι πιστόλι.

Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ