Επίθεση με βιτριόλι: «Κλειδί» η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου - Νέα στοιχεία
Στο ουσιαστικότερο στάδιό της μπαίνει η έρευνα για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα.
Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προχωρά, καθώς δύο εταιρείες έχουν ήδη δώσει τα αποτελέσματα, ενώ μία τρίτη αναμένεται να πράξει το αντίστοιχο αύριο, Τετάρτη.
Όταν, πλέον, οι Αρχές θα έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία, θα ξεκινήσει η διαδικασία της ανάλυσής τους, ώστε να εξαχθούν συμπεράσματα και να προχωρήσει η έρευνα.
Οι Αρχές ελπίζουν να καταφέρουν να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα που βρίσκεται πίσω από την επίθεση.
Πώς μετέφερε το βιτριόλι η δράστιδα
Την ίδια ώρα, από την ανάλυση των βίντεο, οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει ότι η δράστιδα μετέφερε το βιτριόλι μέσα σε θερμός, καθώς η μεταφορά του συγκεκριμένου υγρού δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο.
Παράλληλα, είχε πάρει και όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην τραυματιστεί και η ίδια.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη γυναίκα αύριο θα μπει για ακόμη μία φορά στο χειρουργείο για να κάνει διπλή επέμβαση.
Οι αστυνομικοί παραμένουν στο νοσοκομείο ώστε να είναι εκεί σε περίπτωση που η γυναίκα θυμηθεί οτιδήποτε για την επίθεση.
Μητσοτάκης: Επιπλέον μείωση στο πετρέλαιο κίνησης τον Αύγουστο με ακόμη 10 λεπτά ανά λίτρα
10:02
Τέσσερις συλλήψεις οδηγών υπό την επήρεια αλκοόλ στη Θεσσαλονίκη – Οι δύο ενεπλάκησαν σε τροχαία
09:52
Μας απειλεί το ΑΙ; Τι πραγματικά συνέβη με το χακάρισμα του Hugging Face
09:41
Απεγκλωβισμός δύο ατόμων μετά από εκτροπή οχήματος στις Βρύσες Χανίων - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
09:31