ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Τα νέα στοιχεία της έρευνας που «κυκλώνουν» τη δράστιδα

Επίθεση με βιτριόλι: Τα νέα στοιχεία της έρευνας που «κυκλώνουν» τη δράστιδα
ΙΝΤΙΜΕ

Σημαντική πρόοδο για τον εντοπισμό της γυναίκας που κρύβεται πίσω από την επίθεση με βιτριόλη κατά της 34χρονης Ιωάννας φαίνεται πως έχουν κάνει οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι έχουν καταγεγραμμένη την φωνή της δράστιδας. Από τη χροιά και την ανάλυση της φωνής διαπιστώνουν ότι είναι ηλικίας μεταξύ 25-35 χρόνων και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μιλά καλά ελληνικά. Από τις κινήσεις της διαπιστώνουν πως είχε κάνει αρκετές προπαρασκευαστικές ενέργειες προκειμένου να προβεί στην απάνθρωπη πράξη της.

Η καταγραφή της φωνής της έχει γίνει από την επικοινωνία της με εταιρεία ραδιοταξί με την οποία, όπως όλα δείχνουν, επικοινώνησε το πρωί της επίθεσης και λίγο πριν στήσει την ενέδρα της στο εσωτερικό του κτιρίου, από καρτοτηλέφωνο της Καλλιθέας, προκειμένου να την περιμένει σε συγκεκριμένο σημείο σχετικά κοντά από αυτό της επίθεσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ταξί την μετέφερε στο Παγκράτι.

Οι αστυνομικοί από την κατάθεση του οδηγού, γνωρίζουν το ακριβές σημείο επιβίβασης αλλά και αυτό της αποβίβασης, όπως και το ακριβές δρομολόγιο που ακολούθησε το όχημα και χαρακτηριστικά της γυναίκας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η γυναίκα που έκανε την επίθεση δεν είχε μαζί της κινητό, καθώς από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν προκύπτει καμία ενεργή συσκευή στο σημείο που να σχετίζεται με κάποια από τις ύποπτες γυναίκες.Όπως τόνισε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος «η έρευνα έχει καταλήξει σε συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις γύρω από το περιβάλλον της Ιωάννας» ενώ υπογράμμισε ότι η επίθεση με το βιτριόλι ήταν πολύ καλά δουλεμένη από τη γυναίκα που την πραγματοποίησε.

Δύο χειρουργεία την επόμενη εβδομάδα

Tην ίδια ώρα η κοπέλα, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται μην έχοντας εικόνα της πραγματικής κατάστασης της υγείας της δίνει μάχη με τις ψυχολογικές της μεταπτώσεις.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας της, την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν τα δύο προγραμματισμένα χειρουργεία της. Οι γιατροί έχουν πει πως έχει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της και είναι αρκετά βαθιά, τονίζοντας ότι η αποκατάσταση θα πάρει πολύ χρόνο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, εκτός από το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου της, έχει υποστεί εγκαύματα και το 20% του σώματός της. Η ίδια ζητά επιμόνως να μάθει για την κατάσταση της υγείας της ωστόσο οι γιατροί εκτιμούν πως δεν είναι ακόμη σε ψυχική κατάσταση για να δει το πρόσωπό της.

Παράλληλα, η 34χρονη ρωτά διαρκώς για το αν συνελήφθη η δράστις που της επιτέθηκε με τόσο βάναυσο τρόπο.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ