Τραγωδία στην Πέλλα: Νεκρός 45χρονος που έπεσε σε αρδευτικό κανάλι
Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 45χρονου άνδρα που είχε πέσει τα ξημερώματα της Κυριακής σε αρδευτικό κανάλι, στην περιοχή μεταξύ Εσωβάλτων και Αγίου Λουκά, στην Πέλλα.
Οι έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν εντατικές, με αποτέλεσμα το πρωί της Τρίτης να εντοπιστεί η σορός του άτυχου άνδρα.
Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, είχε ολοκληρωθεί η ανάσυρση του οχήματος του 45χρονου μέσα από το κανάλι.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα pellamou.gr ο 45χρονος πατέρας δύο παιδιών, ξέφυγε για άγνωστο λόγο και κατέληξε σε αρδευτικό κανάλι βάθους 2,5-3 μέτρων.
Από την πρόσκρουση ο άτυχος οδηγός μάλλον εκσφενδονίστηκε από το παρμπρίζ του οχήματος και παρασύρθηκε από το ρέμα.
Στις προσπάθειες της ανάσυρσης επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα και δύτες της 2ης ΕΜΑΚ.
ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ: Με κομμένη την ανάσα: Ο πλανήτης περιμένει την λήξη της προθεσμίας του Τραμπ στο Ιράν - Εκκλήσεις για παράταση
23:55
«Δεν μπορείς να σβήσεις έναν πολιτισμό», λέει ο Γάλλος ΥΠΕΞ για τις απειλές Τραμπ στο Ιράν
23:48
Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στη Ναύπακτο
23:46
ΗΠΑ: Θέμα ψυχικής υγείας του Τραμπ θέτουν δημοκρατικοί και υπερσυντηρητικοί για το Ιράν
23:38