ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Συγκινεί η μητέρα της 37χρονης - «Τη ζητούν τα παιδιά»

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Συγκινεί η μητέρα της 37χρονης - «Τη ζητούν τα παιδιά»
IMERAZANTE

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες στη Ζάκυνθο για την μαφιόζικη δολοφονία μιας γυναίκας και τον τραυματισμό του συζύγου της.

Η μητέρα της 37χρονης μιλά στο Star και συγκινεί με τα λόγια της: «Ήταν ένας άγγελος, βοηθούσε τον κόσμο συνέχεια. Έξυπνη, καλό παιδί, ψυχούλα. Τα παιδιά ζητούν τη μανούλα τους. Το μάθανε σήμερα».

Η 37χρονη άφησε πίσω της τρία παιδιά ηλικίας 2.5, 10 και 12 ετών.

Σε ερώτηση για το αν οι δράστες της μαφιόζικης επίθεσης φορούσαν τελικά στολές αστυνομικών, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό, η μητέρα της 27χρονης είπε πως, όπως της είπε ο γαμπρός της: «Στην αρχή δεν υποψιάστηκε, αλλά όταν είδε να βγάζουν όπλα έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, αλλά δυστυχώς... Ήμουν υπερήφανη και για το δυο μου παιδιά, και για τον γαμπρό μου και για το κορίτσι μου».

Κάλυκες από 45αρι πιστόλι στο σημείο της δολοφονίας

Οι δύο δράστες έστησαν ενέδρα θανάτου στο ζευγάρι στην περιοχή του Αγίου Σώστη και πυροβόλησαν εν ψυχρώ την 37χρονη, ενώ βρισκόταν επάνω στη μηχανή που οδηγούσε ο 53χρονος.

Σύμφωνα με το Star, οι δολοφόνοι οδηγούσαν λευκή μηχανή, ενώ στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες από 45αρι πιστόλι, οι οποίοι στάλθηκαν για βαλλιστική εξέταση.



Στο παρελθόν του 53χρονου ψάχνει απαντήσεις η ΕΛ.ΑΣ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι διατηρεί ξενοδοχεία στο νησί, ενώ έχει και ενοικιαζόμενο σκάφος.

Οι Αρχές ερευνούν το παρελθόν του επιχειρηματία και θεωρούν ότι κάπου εκεί κρύβεται το μυστικό της ένοπλης επίθεσης που δέχτηκε.

Μάλιστα πριν από ένα χρόνο ήταν μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη για την ληστεία σε βάρος του νυν δημάρχου Ζακύνθου, στην οποία καταδικάστηκαν ένας Αλβανός και ένας πρώην αστυνομικός.

Πάντως, ο 53χρονος άρχισε σιγά - σιγά να δίνει κάποια στοιχεία στην αστυνομία.

Σημειώνεται πως η ημερομηνία για την κηδεία της 37χρονης δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, καθώς ο επιχειρηματίας θέλει να βγει από το νοσοκομείο και να αποχαιρετήσει και εκείνος την αγαπημένη του σύζυγο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ