ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Δύο νέα πρόσωπα στο επίκεντρο - Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για την έρευνα

Επίθεση με βιτριόλι: Δύο νέα πρόσωπα στο επίκεντρο - Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για την έρευνα

Στο πιο κρίσιμο 48ωρο έχουν μπει οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχουν στη διάθεσή τους δεδομένα που βάζουν στο μικροσκόπιο δύο πρόσωπα, με τις πιθανότητες να δείχνουν ότι είναι πίσω από την επίθεση.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι δεν πρόκειται για άτομα που είχαν κεντρίσει αρχικά το ενδιαφέρον των Αρχών αλλά για δυο εντελώς νέα πρόσωπα. Πρόκειται για γυναίκες από το φιλικό περιβάλλον του θύματος, οι οποίες είχαν πρόσφατα προστριβές με την 34χρονη.

Όπως, όμως, λένε οι αστυνομικοί, ο σχηματισμός δικογραφίας και η σύλληψη χρειάζονται ατράνταχτα στοιχεία, τα οποία πιστεύουν ότι θα έχουν στη διάθεσή τους τις επόμενες δυο ημέρες.

Τα όσα είχαν γραφτεί ή ακουστεί το προηγούμενο διάστημα βόλεψαν αρκετά τους αστυνομικούς, καθώς, όπως όλα δείχνουν, έκαναν τη δράστιδα να πιστέψει ότι οι Αρχές βρίσκονται μακριά από την ταυτοποιήσή της.

Τα δεδομένα που έφτασαν στα γραφεία των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. από την ανάλυση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων αλλά και από καταθέσεις από το φιλικό περιβάλλον του θύματος έδειξαν τα δυο πρόσωπα που τώρα έχουν μπει στο επίκεντρο της έρευνας.

Αρχικά, οι αστυνομικοί έχουν ανοίξει κύκλο έρευνας γύρω από το κάθε ένα από αυτά τα πρόσωπα και αφού οι κύκλοι αυτοί θα κλείνουν σιγά-σιγά τότε θα μπουν και στην τελική ευθεία για το ποιο από τα δυο αυτά άτομα θα κληθεί για κατάθεση ως ύποπτο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ