ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Τι λένε οι γείτονες της 35χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: Τι λένε οι γείτονες της 35χρονης
CNN Greece

Για μία γυναίκα που «δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα» μιλούν οι γείτονες της 35χρονης που θεωρείται η βασική ύποπτος της επίθεσης με βιτριόλι εις βάρος 34χρονης στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ατόμων από τη γειτονιά και ενοίκων από την πολυκατοικία η 35χρονη ζούσε με τον αδερφό της και δεν «είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα».

Όπως λένε οι γείτονες, όλο αυτό το διάστημα μετά την επίθεση, η γυναίκα κυκλοφορούσε κανονικά χωρίς να κινήσει σε κανέναν υποψίες ότι συμβαίνει κάτι.

Η 35χρονη που θεωρείται βασική ύποπτη της επίθεσης, εντοπίστηκε στην περιοχή του Ζωγράφου ενώ έβγαινε από το σπίτι της και προσήχθη το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Πρόκειται για ιδιωτική υπάλληλο που κατοικεί στην Αθήνα.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της αξιοποιώντας το υλικό από κάμερες, από την άρση απορρήτου αλλά και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων.

Επίσης, σήμερα ή το αργότερο αύριο, οι αστυνομικοί θα επισκεφθούν την 34χρονη στο νοσοκομείο προκειμένου να της δείξουν φωτογραφίες της 35χρονης, για να δουν αν την αναγνωρίζει ως τη δράστιδα της επίθεσης.

Ερωτική αντιζηλία το κίνητρο

Ερωτική αντιζηλία ήταν το κίνητρο της 35χρονης.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η προσαχθείσα είχε ενοχληθεί ιδιαιτέρως από ένα αίτημα φιλίας που είχε κάνει ο σύντροφός της στην 34χρονη πριν από έναν χρόνο και το μένος της δεν είχε σβήσει όλο αυτό το διάστημα.

103646956 465402377637307 1721722842860500906 n


Η 35χρονη / Πηγή: Facebook

Τι κατέθεσε ο σύντροφος της 35χρονης

Ο σύντροφος της 35χρονης κατέθεσε νωρίτερα σήμερα στις Αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο άνδρας, δεν είχε ποτέ καμία σχέση με το θύμα.

Ακόμη, είπε ότι η 35χρονη θεωρούσε, λανθασμένα, ότι η 34χρονη έμπαινε εμπόδιο στο να εξελιχθεί σοβαρά η σχέση τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ