ΕΛΛΑΔΑ

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 52χρονος δάσκαλος που κατηγορείται για παιδεραστία

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 52χρονος δάσκαλος που κατηγορείται για παιδεραστία

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, ζήτησε και πήρε ο 52χρονος δάσκαλος που κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος μαθήτριάς του στην οποία έκανε ιδιαίτερα μαθήματα. Την ίδια ώρα στην Αστυνομία έχουν γίνει περισσότερες από 25 καταγγελίες από γονείς σε βάρος του 52χρονου δασκάλου, οι οποίες διερευνώνται διεξοδικά.

Τόσο κατά την προσαγωγή όσο και κατά την αποχώρηση του από το γραφείο του Ανακριτή Νεάπολης, ο κατηγορούμενος, δάσκαλος Δημοτικού Σχολείου της Ιεράπετρας Λασιθίου, δεν έκανε κανένα σχόλιο.

Στο μεταξύ, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση έδωσε η μητέρα της 8χρονης: "Ο κύριος αυτός φίλαγε το παιδί μου στο στόμα, προσπάθησε να βάλει το παιδί να του χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα, το δάγκωνε στο αυτί" ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράπετρας ΗΧΩ FM.

Η ίδια σοκαρισμένη ανέφερε πως δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της, μετά την τοποθέτηση κάμερας που είχε βάλει στο δωμάτιο που έκανε τα ιδιαίτερα μαθήματα ο δάσκαλος.

"Ο δάσκαλος ερχόταν τις καθορισμένες ημέρες στο σπίτι μου, στο δωμάτιο των παιδιών μου για να κάνει μάθημα. Έκλεινε τα παντζούρια του δωματίου τους και έβγαζε τον υπολογιστή τους από την πρίζα. Άρχισα να προβληματίζομαι για αυτή τη συμπεριφορά", ανέφερε η μητέρα και κατέληξε: "Πρόλαβα και γλίτωσα τα παιδιά μου. Γλίτωσαν και άλλα τριάντα παιδιά".

Ο δάσκαλος έκανε ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά από την Ιεράπετρα και συνελήφθη μετά από καταγγελία γονέων που είχαν υποψιασθεί την συμπεριφορά του, αλλά και με βάση το υλικό από την κάμερα που κατέγραψε τις κινήσεις του στο δωμάτιο της 8χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη δάσκαλος με την κατηγορία της παιδεραστίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ