ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Η αντίδραση της Ιωάννας όταν είδε τη φωτογραφία της 35χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: Η αντίδραση της Ιωάννας όταν είδε τη φωτογραφία της 35χρονης
INTIME NEWS

Οι Αρχές ζήτησαν την Παρασκευή και έλαβαν συμπληρωματική κατάθεση από την 34χρονη Ιωάννα, στον απόηχο της σύλληψης της 35χρονης γυναίκας, η οποία φέρεται ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με το βιτριόλι εναντίον της.

«Η γυναίκα που μου επιτέθηκε ήταν περίπου 1.65 με 1.70, το χρώμα των ματιών της ήταν σκούρο καστανό, ήταν αδύνατη και το χρώμα των μαλλιών της ήταν σκούρο καστανό», είπε η 34χρονη Ιωάννα στους αστυνομικούς.

Στο άκουσμα του ονοματεπώνυμου της 35χρονης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το θύμα δάκρυσε.

Μάλιστα, όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. επέδειξαν στην Ιωάννα τη φωτογραφία της φερόμενης δράστιδος, εκείνη απάντησε: «Τη γνωρίζω, δεν έχω φιλικές σχέσεις μαζί της και δεν έχω καμία έχθρα μαζί της».



Ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής, μίλησε στο MEGA για την αντίδραση του θύματος στις νέες ραγδαίες εξελίξεις της υπόθεσης.

«Υπάρχει μία πικρή ανακούφιση. Ανακούφιση για τη σύλληψη του ατόμου που ευθύνεται, αλλά πικρία γιατί δεν της άξιζε όλο αυτό. Εξεπλάγην, γιατί δεν ήταν στον αρχικό κύκλο υπόπτων. Δεν μπορεί να το διανοηθεί ότι υφίσταται όλο αυτό, χωρίς λόγο. Δεν υπήρχαν σχέσεις, ούτε τηλεφωνήματα, ούτε βόλτα, στο πλαίσιο κοινωνικών συναναστροφών είχαν συναντηθεί. Δεν είχαν καμία ιδιαίτερη σχέση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αλεξανδρής.

Η 35χρονη, που θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή την Τρίτη και φέρεται να αρνείται ότι είναι η δράστης της επίθεσης, έχει καταγραφεί από αρκετές κάμερες στην είσοδο της εργασίας της 34χρονης λογίστριας, αλλά και γύρω από αυτήν, τόσο την προηγουμένη της επίθεσης, που πιθανολογείται ότι έκανε πρόβα, όσο και την ίδια μέρα.

Η σχέση των δύο γυναικών

Θύμα και κατηγορούμενη γεννήθηκαν σε διπλανά χωριά και κάθισαν σε διπλανά θρανία. Σπούδασαν σε κοντινά πανεπιστήμια και εργάζονταν σε επιχειρήσεις που συνεργάζονταν.

Φαίνεται πως γνωρίζονταν, διατηρούσαν φιλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είχαν κοινούς γνωστούς όμως ποτέ δεν έγιναν φίλες.

Στις αρχές η 35χρόνη κατηγορούμενη φέρεται να είπε πως γνώριζε την Ιωάννα μέσω μίας ξαδέρφης της.

Οι δυο γυναίκες ήταν διαδικτυακά φίλες με την κατηγορούμενη να έχει κάνει πολλά likes σε φωτογραφίες του θύματος. Μέχρι που αντάλλαξαν τα επίμαχα μηνύματα δύο χρόνια πριν. Αυτά που ίσως αποτέλεσαν την αρχή για να χτιστεί μια αβάσιμη, όπως όλα δείχνουν εμμονή, και να φτάσουμε στην επίθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τυχαία είχαν συναντηθεί σε έναν γάμο σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας και το αίτημα φιλίας που στην συνέχεια έκανε ο σύντροφος της κατηγορούμενης στην Ιωάννα.

Αυτό ήταν, όπως θεωρούν οι Αρχές, το γεγονός που έκανε την κατηγορούμενη να θεωρεί ότι η σχέση τους δεν εξελίσσεται εξαιτίας του θύματος.

O σύντροφος της 35χρονης φαίνεται να κατέθεσε στις αρχές ότι διατηρούσε σχέση με τη δράστη εδώ και 2 χρόνια, και παραδέχτηκε ότι είχε επικοινωνία με το θύμα μέσω του Facebook, η οποία όμως είχε σταματήσει πριν από περίπου ένα χρόνο.

Η 35χρονη γυναίκα με το βιτριόλι φαίνεται πως είχε αναπτύξει εμμονικές τάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ