ΕΛΛΑΔΑ

Αχαρνές: Τι συνέβη με τη 10χρονη Ιωάννα που αγνοείτο

Αχαρνές: Τι συνέβη με τη 10χρονη Ιωάννα που αγνοείτο
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Αγωνίας… τέλος για τη 10χρονη Ιωάννα Καραχάλιου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το βράδυ του Σαββάτου αλλά εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής και είναι καλά στην υγεία της.

Η μικρή εντοπίστηκε σε σπίτι στην περιοχή και αυτή την ώρα βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα Αχαρνών, μαζί με τη μητέρα της.

Όπως γράφει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο (ΑΠΕ-ΜΠΕ), επικαλούμενο αρμόδιο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας, την υπόθεση θα αναλάβει η υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Μάλιστα, η Ιωάννα θα δει και παιδοψυχολόγο, σε περίπτωση που χρειάζεται υποστήριξη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με την αρχική εκδοχή των γονέων, στις 18:00 του Σαββάτου, η 10χρονη που μένει στην περιοχή Μπόσκιζα στους Θρακομακεδόνες έφυγε από το σπίτι για να πάει να πάρει παγωτό στην κοντινή πλατεία όπου παίζουν και άλλα παιδιά.

Ωστόσο, νεότερα στοιχεία δείχνουν πως η Ιωάννα έφυγε από το σπίτι για να πάει στους παππούδες της στα Λιόσια επειδή χάλασε το λάπτοπ της και δεν είχε να απασχοληθεί στο σπίτι.

Κατέληξε, όμως, στο σπίτι άλλων παιδιών Ρομά, όπου έμεινε όλο το βράδυ.

Το πρωί οι γονείς των άλλων παιδιών που διαπίστωσαν ότι η 10χρονη είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη, ειδοποίησαν συγγενείς του ότι είναι μαζί τους.

Λίγο αργότερα την παρέδωσαν στους συγγενείς, οι οποίοι την μετάφεραν στο αστυνομικό τμήμα.

Από τους αστυνομικούς εξετάζονται όλες οι λεπτομέρειες της εξαφάνισης του κοριτσιού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ευθύνες για την περιπέτεια του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ