Πανελλήνιες 2020: Πρεμιέρα αύριο για τα ΕΠΑΛ - Το πρόγραμμα
Αύριο, Τρίτη, ξεκινούν οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), με το μάθημα των Νέων Ελληνικών (Γενικής Παιδείας).
Συνολικά, φέτος, περίπου 100.000 υποψήφιοι θα διεκδικήσουν 77.970 θέσεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι περισσότεροι εξεταζόμενοι στο «νέο» σύστημα και οι υπόλοιποι στο «παλαιό».
Το πρόγραμμα
Στα ΕΠΑΛ, μετά την εξέταση των Νέων Ελληνικών (16/6), θα πραγματοποιηθεί η εξέταση στα Μαθηματικά ( Άλγεβρα) στις 18/6. Στη συνέχεια, από τις 20 έως και τις 30/6 θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις στα μαθήματα ειδικότητας.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 και είναι κοινή για τους υποψηφίους. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 και η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. Εξαίρεση, το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο (ΕΠΑΛ), για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.
Το CNN Greece, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, θα μεταδίδει τα θέματα και τις απαντήσεις των εξετάσεων.
Eορταστικό ωράριο Πάσχα - Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων
02:00
Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων Youth Pass 2026 - Ποιες δαπάνες επιτρέπονται
01:00
Ο «χάρτης» πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 9 Απριλίου
00:30
Σύγχυση και αντιδράσεις για την ειδική άδεια παραμονής Γερμανών πολιτών στο εξωτερικό
23:59