Πανελλήνιες 2020: Πρεμιέρα αύριο για τα ΕΠΑΛ - Το πρόγραμμα
Αύριο, Τρίτη, ξεκινούν οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), με το μάθημα των Νέων Ελληνικών (Γενικής Παιδείας).
Συνολικά, φέτος, περίπου 100.000 υποψήφιοι θα διεκδικήσουν 77.970 θέσεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι περισσότεροι εξεταζόμενοι στο «νέο» σύστημα και οι υπόλοιποι στο «παλαιό».
Το πρόγραμμα
Στα ΕΠΑΛ, μετά την εξέταση των Νέων Ελληνικών (16/6), θα πραγματοποιηθεί η εξέταση στα Μαθηματικά ( Άλγεβρα) στις 18/6. Στη συνέχεια, από τις 20 έως και τις 30/6 θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις στα μαθήματα ειδικότητας.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 και είναι κοινή για τους υποψηφίους. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 και η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. Εξαίρεση, το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο (ΕΠΑΛ), για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.
Το CNN Greece, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, θα μεταδίδει τα θέματα και τις απαντήσεις των εξετάσεων.
Συναγερμός για την εξαφάνιση 8χρονου από την Αρτέμιδα
23:08
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ: Σε τροχιά κλιμάκωσης οι αγροτικές κινητοποιήσεις: Το σχέδιο για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς
23:06
Τραγωδία στο Θέρμο: Νεκρός 58χρονος έξω από το σπίτι του - Αυτοκτονία «βλέπουν» οι αρχές
22:57
Σχεδόν αγκαλιασμένοι βρέθηκαν οι τέσσερις νεκροί ορειβάτες που χτυπήθηκαν από χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια - Πώς συνέβη η τραγωδία (vid)
22:53