ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλος Περίπατος: Κυκλοφοριακή συμφόρηση στο κέντρο της Αθήνας για δεύτερη μέρα

Μεγάλος Περίπατος: Κυκλοφοριακή συμφόρηση στο κέντρο της Αθήνας για δεύτερη μέρα
Φωτογραφία αρχείου INTIME

Με δυσκολία διεξάγεται και σήμερα η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, λίγο πριν τις 9:00 έκλεισε η Βασιλίσσης Σοφίας εξαιτίας της πορείας , ενώ από τη Δευτέρα η μισή Πανεπιστημίου είναι κλειστή λόγων των εργασιών.

Παράλληλα, δύσκολη είναι η μέρα και για τους οδηγούς των νοτίων προαστίων, καθώς ένα τροχαίο στην παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου δημιούργησε μεγάλη κίνηση.

Αυτή την ώρα, συνολικά, προβλήματα εντοπίζονται στην παραλιακή, στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στη λεωφόρο Κηφισού τόσο στο ρεύμα ανόδου όσο και στο ρεύμα καθόδου στο ύψος της Φιλαδέλφειας.

kinisitora

Σημειώνεται ότι τα έντονα προβλήματα στην κυκλοφορία ξεκίνησαν από τη Δευτέρα, όταν και ξεκίνησε η πιλοτική εφαρμογή του «Μεγάλου Περίπατου».

Μάλιστα, το θέμα απασχόλησε και τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας.

«Δεν ήταν ευχάριστο το πρόβλημα που προκλήθηκε», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

«Ακούμε την κριτική και αυτά που μας λένε οι πολίτες» και η Ομάδα των Επιστημόνων «παρακολουθεί την πιλοτική εφαρμογή του έργου, όχι μέρα με τη μέρα, αλλά ώρα με την ώρα», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Πρόκειται, πρόσθεσε, για ένα μεγάλο έργο που συζητείτο επί 35 χρόνια και τώρα γίνεται και επιφέρει μεγάλες αλλαγές προς όφελος των ίδιων των κατοίκων της πόλης.

Ο γενικός γραμματέας του δήμου, Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, διαβεβαίωσε ότι άμεσα θα διευθετηθούν πολλά από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και παράλληλα ενημερώνονται σχετικά οι οδηγοί για τις μετακινήσεις τους στο κέντρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ