ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Ο 40χρονος δεν είχε συναντηθεί με την Ιωάννα, λέει ο δικηγόρος του

Επίθεση με βιτριόλι: Ο 40χρονος δεν είχε συναντηθεί με την Ιωάννα, λέει ο δικηγόρος του
INTIME NEWS

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι, μίλησε ο δικηγόρος του 40χρονου άνδρα και ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν είχε συναντήσει ποτέ την 34χρονη Ιωάννα, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Σε κατάσταση «ψυχολογικού σοκ» βρίσκεται ο 40χρονος, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος του, Δημήτρης Γκαβέρας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Ο 40χρονος φίλος της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση έχει καταθέσει στις αρχές και τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζεται ως το μήλον της έριδος για την εν λόγω υπόθεση.

Σύμφωνα με τον κ. Γκαβέρα, ο 40χρονος είχε ανταλλάξει πέντε με δέκα τυπικά μηνύματα με την Ιωάννα μετά το αίτημα φιλίας στο Facebook, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2019.

«Ο ίδιος δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι έχει προκληθεί αυτή η διαδικασία. Γνώριζε την υπόθεση με το βιτριόλι και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα μπορούσε να έχει ο ίδιος κάποια εμπλοκή. Βρίσκεται σε μία κατάσταση ψυχολογικού σοκ. Βλέπει την προσωπική του ζωή να παίρνει μία απίστευτη δημοσιότητα. Νιώθει διωκόμενος και θύμα της υπόθεσης. Είναι το δεύτερο θύμα μετά την Ιωάννα, καθώς έχει βρεθεί σε αυτόν τον κυκεώνα».

«Έχουμε μία παραβίαση της μυστικότητας της διαδικασίας. Πριν καν ολοκληρωθεί η προανάκριση έχουν βγει στη δημοσιότητα πάρα πολλά στοιχεία. Θεωρώ ότι κάποια είναι αποσπασματικά και κάποια άλλα επιλεκτικά. Ο εντολέας μου, πριν από την προσαγωγή της 35χρονης μίλησε ειλικρινέστατα, είπε ακριβώς ό,τι γνωρίζει για την υπόθεση. Δεν είχε τίποτα να κρύψει», σημείωσε ο δικηγόρος του 40χρονου.



Ο Δημήτρης Γκαβέρας σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, σημείωσε:

«Ο εντολέας μου είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Ούτε επιχειρηματίας, ούτε όσα έχουν ακουστεί. Όλες οι υπερβολές που έχουν ακουστεί για το πρόσωπό του έχουν προκαλέσει τη δυσαρέσκεια και την ενόχλησή μας».

«Κατά το στάδιο της ανάκρισης κατάλαβε ότι γνώριζε την 34χρονη. Ούτε μπορούσε να φανταστεί ότι έχει ο ίδιος εμπλοκή στο θέμα αυτό. Ούτε το ποιο ήταν το θύμα. Η μόνη τους επικοινωνία όπως αναφέρει ξεκάθαρα στην κατάθεσή του, ήταν μια τυπική επικοινωνία σε μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Σαν προτεινόμενη φίλη την είδε και έκανε ένα αίτημα φιλίας», πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ