Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός 17χρονος σε δυστύχημα - Ένας σοβαρά τραυματίας
Ένας 17χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στην εθνική οδό Πύργου - Κυπαρισσιας, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος φίλος του βγήκε εκτός πορείας.
Αιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες υπό τις οποίες το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, μπήκε σε έναν ελαιώνα και έπεσε πάνω στα ελαιόδενδρα.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα www.ilialive.gr η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, με συνέπεια ο 17χρονος, ο οποίος δε φορούσε ζώνη, να εγκλωβιστεί στα συντρίμια του αυτοκινήτου βρίσκοντας τραγικό θάνατο.
Ο 18χρονος εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος, ενώ όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί και πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος ο νεαρός οδηγός επίσης δε φορούσε ζώνη με αποτέλεσμα κατά τη σύγκρουση να πεταχθεί από το κάθισμα, καταλήγοντας στον ελαιώνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 18χρονος λίγα λεπτά νωρίτερα είχε πάρει από το σταθμό των ΚΤΕΛ στη Ζαχάρω τον 17χρονο, ο οποίος επέστρεφε στην πόλη από την Αθήνα.
SPONSORED
Στις 10 Ιουνίου ο νέος γύρος τεχνικών συνομιλιών Ελλάδας-Λιβύης για ΑΟΖ: Το στοίχημα και το «αγκάθι»
07:36
Νέο «μέτωπο» για τον Τραμπ στο Κογκρέσο: Περιορίζονται οι πολεμικές εξουσίες του στο Ιράν
07:23
Ισραήλ και Λίβανος συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός: Οι όροι για Χεζμπολάχ και οι «πιλοτικές ζώνες»
07:15
Πανελλήνιες 2026: Σε ποια μαθήματα εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
07:05