Τροχαίο δυστύχημα στη Μυτιλήνη: Νεκροί δύο νεαροί με μηχανές
Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Γέρας στη Μυτιλήνη.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στην ευθεία του Παπάδου προς Πέραμα περιοχή «Μπιλέλια» με μηχανάκια.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το lesvosnet.gr, αρχικά είχε διαπιστωθεί ο θάνατος του ενός νεαρού, ενώ ο δεύτερος είχε δηλωθεί σοβαρά τραυματίας. Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, κατέληξε και ο δεύτερος.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ένας οδηγός με μηχανή μεγάλου κυβισμού κινούνταν παράλληλα με αυτοκίνητο και στην ευθεία του δρόμου παρέσυρε ένα παπάκι που προπορευόταν με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους και οι δύο.

Πηγή: lesvosnet.gr
Ο ένας οδηγός διέμενε στην Αγιάσο και ο άλλος οδηγός έχει καταγωγή από τη Μόρια. Οι ηλικίες των νεαρών οδηγών είναι 21 και 19 ετών.
«ΘΡΙΛΕΡ» ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ: Παρασκευή στο Ομάν και... βλέπουμε: Προς το παρόν «ανοιχτός» ο διάλογος ΗΠΑ - Ιράν για τα πυρηνικά
23:01
Χατζηδάκης: Να μην αδικούμε τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού (vid)
22:50
Ζελένσκι: Πρώτη παράδοση αμερικανικού LNG στην Ουκρανία - Είμαι ευγνώμων σε Ελλάδα και ΕΕ
22:39
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 0-1: Προβάδισμα πρόκρισης για τον «Δικέφαλο» στον τελικό του Κυπέλλου
22:28