Σέρρες: Αγοράκι ενός έτους βρέθηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι
Νεκρό σε αρδευτικό κανάλι εντοπίστηκε ένα αγοράκι ενός έτους στην Ηράκλεια Σερρών, το πρωί της Παρασκευής.
Η ιστοσελίδα Thestival.gr μεταδίδει πως στις 00:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής σήμανε συναγερμός στο Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας, όταν συγγενής του μικρού παιδιού δήλωσε την εξαφάνισή του από το σπίτι όπου διάμενε.
Οι έρευνες εντοπισμού ξεκίνησαν άμεσα και το πρωί στις 9:00 εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του, μέσα σε αρδευτικό κανάλι.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε το βρέφος στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Κατά την ίδια ιστοσελίδα, την επιμέλεια του βρέφους είχε συγγενής του παιδιού, καθώς οι Ρομά γονείς του βρίσκονται στη φυλακή.
Μυστήριο, ωστόσο, παραμένει πως το παιδί εξαφανίστηκε από το σπίτι όπου διέμενε.
Τις έρευνες για την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας Σερρών ενώ «φως» στα αίτια του θανάτου του παιδιού αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
Προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης - Η συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη
10:39
Πυροβολισμοί σε Γυμνάσιο στις Φιλιππίνες - Τουλάχιστον ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες
10:27
Η Νότια Κορέα δεν θα αναπτύξει τις ένοπλες δυνάμεις της για να πολεμήσουν στο Ορμούζ
10:22
Δεκάδες ουκρανικά drones εκτοξεύθηκαν εναντίον της Μόσχας πριν από τις εκλογές
10:18