ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Συνελήφθησαν παππούς και θείος του παιδιού που βρέθηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι

Σέρρες: Συνελήφθησαν παππούς και θείος του παιδιού που βρέθηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι
Φωτογραφία αρχείου ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Συνελήφθησαν για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο ο παππούς και ο θείος, του άτυχου παιδιού που εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής νεκρό σε αρδευτικό κανάλι στις Σέρρες.

Επίσης, προσήχθη και μια ανήλικη η οποία έμενε στο ίδιο σπίτι, στην Ηράκλεια Σερρών, σύμφωνα με το δημοσίευμα του grtimes.gr.

Η εξαφάνιση του περίπου ενός έτους αγοριού από το σπίτι που διέμενε με συγγενικά του πρόσωπα, αναφέρθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς του είναι έγκλειστοι σε φυλακές και το παιδί φέρεται να έμενε με την αδερφή του, η οποία, σύμφωνα με τους κατοίκους του συνοικισμού, είναι ανήλικη ή και με συγγενείς.

serres1


Πηγή: diktyotv.gr

Η ανακοίνωση την οποία εξέδωσε πριν από λίγο η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα (19 Ιουνίου 2020) τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας Σερρών, δηλώθηκε από ημεδαπό άνδρα η εξαφάνιση βρέφους ενός έτους περίπου.

Το βρέφος εντοπίστηκε πρωινές ώρες σήμερα, μέσα σε αρδευτικό κανάλι, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου διέμενε και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου, σε βάρος 2 συγγενικών προσώπων του βρέφους και ανήλικης ημεδαπής, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ