ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Το «τελευταίο αντίο» στον 33χρονο σμηναγό που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Χανιά: Το «τελευταίο αντίο» στον 33χρονο σμηναγό που σκοτώθηκε σε τροχαίο
FACEBOOK

Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Καστέλι Κισσάμου τον 33χρονο σμηναγό της Πολεμικής Αεροπορίας, Μανώλη Γαρεφαλάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στη λεωφόρο Σούδας, στα Χανιά.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του 33χρονου πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου, στο Καστέλι.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδελφή του που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς χάθηκε το παλικάρι τους. Μάλιστα χρειάστηκε και η επέμβαση διασωστών του ΕΚΑΒ όταν κάποια στιγμή η μητέρα του Μανώλη Γαρεφαλάκη έχασε τις αισθήσεις της, όπως μεταδίδει το creta24.gr.

Από νωρίς συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι αλλά και συγχωριανοί του είχαν κατακλύσει το χώρο έξω από τον Ναό για να πουν το τελευταίο αντίο στον δικό τους Μανώλη, τον άνθρωπο που ποτέ δεν έχανε το χαμόγελο του.

Ο Μανώλης Γαρεφαλάκης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ οδηγούσε τη μηχανή του, το βράδυ της Πέμπτης στη λεωφόρο Σούδας στα Χανιά. Όταν επιχειρώντας να αποφύγει προπορευόμενη μοτοσικλέτα έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε έναν σιδερένιο φράχτη αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Ελεύθερος ο 31χρονος που συνελήφθη για εμπλοκή στο τροχαίο

Εν τω μεταξύ συνελήφθη ο οδηγός της δεύτερης μοτοσικλέτας ο οποίος είχε προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, αρχικά, ως πιθανά εμπλεκόμενος, στο τροχαίο, με θύμα τον 33χρονο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας, Μανώλη Γαρεφαλάκη.

Πρόκειται για ένα 31χρονο άνδρα, για τον οποίο εξετάζεται ο βαθμός εμπλοκής του στο μοιραίο δυστύχημα με τους άνδρες της Τροχαίας, να ερευνούν προσεκτικά όλα τα ενδεχόμενα ως προς τις συνθήκες του τροχαίου, όπως μεταδίδει το cretapost.gr.

Μετά την ολοκλήρωση της δικογραφίας που περιλαμβάνει και οπτικό υλικό από κάμερες καταστημάτων ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και ο 31χρονος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ