ΕΛΛΑΔΑ

Προβληματισμός για μεγάλο υπαίθριο πάρτι 1.000 ατόμων στην πλαζ της Πάτρας

Προβληματισμός για μεγάλο υπαίθριο πάρτι 1.000 ατόμων στην πλαζ της Πάτρας
Screengrab

Μεγάλο υπαίθριο πάρτι με τη συμμετοχή τουλάχιστον χιλίων ατόμων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πλαζ της Πάτρας, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα σχετικά με την τήρηση των μέτρων προστασίας εν μέσω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το Tempo24.gr μάλιστα, ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και αναψυχής αντιδρούν, τη στιγμή που κέντρα διασκέδασης, μπαρ και εστιατόρια απειλούνται με πρόστιμα που φτάνουν τις 50.000 ευρώ, ενώ ήδη έχουν μπει λουκέτα σε παραλιακά μαγαζιά της Πάτρας για τον αριθμό των θαμώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πάρτι διοργανώθηκε μέσω των social media, όπου κυκλοφορούν video και φωτογραφίες.

«Την στιγμή που πολλά μαγαζιά κλείνουν, οδηγούμαστε, σε έναν άλλο εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης σε υπαίθριους χώρους, πλατείες κ. λπ..

Το βράδυ της Παρασκευής μαζεύτηκαν στην Πλαζ της Πάτρας, σε ένα υπαίθριο πάρτι, περίπου 2.000 άτομα. Είχαν τα πάντα. Ποτά, μουσική, ακόμα και ρεύμα.

Πώς είναι δυνατόν από την μία να τηρούνται αυστηρά μέτρα στα μαγαζιά μας και από την άλλη να επιτρέπεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο, σε εξωτερικούς χώρους;» αναρωτιέται μιλώντας στο thebest.gr ο Σπύρος Στεργίου, Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Αχαΐας.

Οι καταστηματάρχες, στον χώρο της εστίασης στην Πάτρα, είχαν αναφερθεί ξανά σε αυτό το πρόβλημα ενώ όπως αναφέρει ο κ. Στεργίου δεν υπάρχει άλλη λύση από το να απευθυνθούν στην αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ