ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες εξετάσεις 2020: Όλο το πρόγραμμα για τα ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες εξετάσεις 2020: Όλο το πρόγραμμα για τα ΕΠΑΛ
INTIME NEWS / Image Photo Services

Για τις 23 Ιουνίου είναι προγραμματισμένο το επόμενο μάθημα για τους υποψήφιους ων Πανελληνίων Εξετάσεων στα ΕΠΑΛ.

 

Ειδικότερα, τη Δευτέρα (22/06/2020) οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα δώσουν εξετάσεις στα μαθήματα: Ναυτικό Δίκαιο - Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία και Εφαρμογές, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Δίκτυα Υπολογιστών και Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο οι υποψήφιοι είχαν εξεταστεί στα εξής μαθήματα ειδικότητας: Στοιχεία Μηχανών, Ανατομία - Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Ιστορία Συγχρονής Τέχνης.

Τα θέματα που έπεσαν το Σάββατο

Για τα θέματα Στοιχεία Μηχανών πατήστε εδώ.

Για τα θέματα Ανατομία - Φυσιολογία ΙΙ πατήστε εδώ.

Για τα θέματα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ) πατήστε εδώ.

Για τα θέματα Ιστορία Συγχρονής Τέχνης πατήστε εδώ.

Το πρόγραμμα

To πρόγραμμα των εξετάσεων στα ΕΠΑΛ:

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 και είναι κοινή για τους υποψηφίους. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 και η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Εξαίρεση, το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο (ΕΠΑΛ), για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.

Το CNN Greece σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ» θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2020 και τις απαντήσεις τους, καθώς και όλες τις εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2020, έως ότου ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου.

Τα μέτρα προστασίας

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, η χρήση μάσκας από τους υποψήφιους είναι προαιρετική. Ωστόσο, είναι υποχρεωτική για τους επιτηρητές εκπαιδευτικούς στις αίθουσες. Ακόμη, σε κάθε αίθουσα εξέτασης θα πρέπει να τηρείται απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των υποψηφίων. Το ίδιο θα ισχύει και στους χώρους προετοιμασίας και στους χώρους εξέτασης των υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.

Οι αίθουσες θα αερίζονται με φυσικό τρόπο και η χρήση ανεμιστήρων θα απαγορεύεται.

Όπως ήδη ισχύει στο σχολικό περιβάλλον μετά την άρση του lockdown, θα πρέπει να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός και να τηρούνται οι οδηγίες καλής υγιεινής των χεριών, με χρήση νερού και σαπουνιού ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Επίσης, τα εξεταστικά κέντρα θα τηρούν τους κανόνες του ΕΟΔΥ και για την καθαριότητα.

Τα κυλικεία θα παραμείνουν κλειστά καθ' όλη τη διάρκεια διεξαγωγής των Εξετάσεων.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ