ΕΛΛΑΔΑ

Αρπαγή Μαρκέλλας - Κούγιας: Αν δεν είχε δημοσιευτεί άμεσα η φωτογραφία, θα είχε την τύχη της Μαντλίν

Αρπαγή Μαρκέλλας - Κούγιας: Αν δεν είχε δημοσιευτεί άμεσα η φωτογραφία, θα είχε την τύχη της Μαντλίν
Screen Grab/YouTube

Τη διεύρυνση της ποινικής δίωξης σε απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος της μικρής Μαρκέλλας λόγω της χορήγησης του κοκτέιλ ναρκωτικών, θα ζητήσει η νομική υπεράσπιση του παιδιού, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Αλέξη Κούγια.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο δικηγόρος επέμεινε στην ανάγκη διερεύνησης της ύπαρξη συνεργών της 33χρονης, η οποία επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα, Δευτέρα.

Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται να ζητήσει νέα, διήμερη προθεσμία καθώς το βράδυ της Κυριακής, επικαλούμενη αδυναμία και ψυχολογική κατάρρευση, ζήτησε να διακομιστεί σε εφημερεύον νοσοκομείο, κάτι που συνέβη.

Πλέον οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το παιδί να το άρπαξε η 33χρονη «κοκκινομάλλα» προκειμένου να καταλήξει έναντι αμοιβής σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Περίεργα μηνύματα

Σύμφωνα εξάλλου με πληροφορίες («Βήμα»), εκτός όλων των άλλων ευρημάτων, στο κινητό της 33χρονης γυναίκας εντοπίστηκαν τρία περίεργα μηνύματα, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, τα οποία αντάλλασσε η κατηγορούμενη με άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα, το 48ωρο που κρατούσε φυλακισμένο το παιδί στο διαμέρισμά της.

Tο περιεχόμενο των μηνυμάτων δεν έχει γίνει γνωστό, καθώς οι Αρχές ερευνούν αυτό το δεδομένο με προσοχή, κατά μια πληροφορία όμως αυτά τα μηνύματα έχουν σχέση με την αρπαγή του παιδιού αλλά και την μετέπειτα τύχη του.

«Μην νομίζει ότι η άλλη πλευρά ότι έχουμε κάνει λοβοτομή. Η θέση μας με την κυρία Ανάσογλου είναι ότι πρέπει να διερευνηθεί ποιοι άλλοι είναι μαζί της σ' αυτό το πράγμα. Με τάση εμμονής, διατυπώνει ότι ήταν μόνη», πρόσθεσε ο κ. Κούγιας τονίζοντας ταυτόχρονα πόσο σημαντική ήταν η άμεση δημοσίευση της φωτογραφίας της 10χρονης.

«Αν δεν είχε δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία της και δεν είχε γίνει ο σάλος αυτός -η οικογένειά του οφείλει τα πάντα στην δημοσιότητα που πήρε το θέμα- το κορίτσι θα είχε την τύχη της Μαντλίν. Η ποινική δίωξη πρέπει να επεκταθεί σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, λόγω της χορήγησης των ναρκωτικών κοκτέιλ» τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος.

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης

«Η εντολέας μου ήταν υπό την επήρεια σκληρών ναρκωτικών που είχε κάνει χρήση αλλά και υπό την επήρεια ψυχολογικής πίεσης», όταν ομολόγησε δήλωσε ο δικηγόρος της 33χρονης Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας.

«Τώρα που πέρασαν κάποιες ημέρες, ηρέμησε και ξεκαθάρισε το μυαλό της», πρόσθεσε ο κ. Νουλέζας σχολιάζοντας την αλλαγή στάσης της κατηγορούμενης, η οποία αρχικά φέρεται να είχε δηλώσει ότι ασέλγησε στην 10χρονη, κάτι το οποίο στη συνέχεια αναίρεσε.

«Κατασκευάζονται σενάρια και μεγενθύνονται και είναι προκαταβολικά ένοχη», συμπλήρωσε ο δικηγόρος και αποκάλυψε ότι «μου είπε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της, για αυτό και νοσηλεύτηκε για κάποιες ώρες χθες βράδυ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης».

Τέλος, ο κ. Νουλέζας χαρακτήρισε «φανταστικά» τα σενάρια τα περί πορνογραφίας, δηλώνοντας «δύο σέλφι έβγαλαν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ