Πρέβεζα: Καταδικασμένος για ναρκωτικά ήταν ο άντρας που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε την 84χρονη
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για υπόθεση ναρκωτικών ήταν ο 40χρονος άνδρας, με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος μιας 83χρονης γυναίκας από την Πρέβεζα.
Το θύμα εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου άγρια ξυλοκοπημένο μέσα στο σπίτι του από γειτόνισσα και, αφού ειδοποιήθηκε η αστυνομία, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του prevezanews.gr, ο κατηγορούμενος είναι γνωστός στις Αρχές καθώς στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για υπόθεση ναρκωτικών και πριν τη σύλληψή του, την Κυριακή, παρέμενε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ο Πακιστανός ισχυρίζεται πως είχε σεξουαλική σχέση με την ηλικιωμένη, ότι πήγε σπίτι της το βράδυ της 19ης Ιουνίου και έφυγε χθες τα ξημερώματα.
Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι της 83χρονης, δεν διαπίστωσαν ληστεία, καθώς δεν είχαν πειραχτεί χρήματα και κοσμήματα που είχε μέσα στο σπίτι, όπου έμενε μόνη της.
Στο μεταξύ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση της γυναίκας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έπεσε και θύμα βιασμού. Ο κατηγορούμενος ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή, κάτι που αναμένεται να γίνει την Τετάρτη.
Αίγιο: Προφυλακιστέος ο 46χρονος που πυροβόλησε τέσσερις ανήλικους
17:50
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 30 ημέρες στην Αττική οδό από την Παρασκευή 27/2
17:32
«Πυρά» Μόσχας κατά ΕΕ για την απαγόρευση των εισαγωγών ρωσικού πετρελαίου - «Το σχέδιο είναι τρελό»
17:25
Eurobank: Αύξηση καταθέσεων κατά 4,1 δισ. ευρώ - Στα 1,412 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη
17:23