Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα δεν έχει δει το πρόσωπό της» - Τι λένε οι γιατροί της
Για την κατάσταση υγείας της 34χρονης, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, αλλά και για τη μάχη που έχει μπροστά της, μίλησαν οι γιατροί της, οι οποίοι εξέφρασαν μεn την αισιοδοξία τους, προειδοποίησαν δε πως ο «δρόμος» είναι ακόμη μακρύς.
Η κ. Μαρία Καλοφώνου, μιλώντας στο Mega, σημείωσε πως η Ιωάννα ανταποκρίνεται καλά στα μέχρι τώρα χειρουργεία.
«Έχουν πάει καλά τα χειρουργεία μας, έχουμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Ο δρόμος είναι μακρύς».
Όπως σημείωσε, η ψυχολογία της ασθενούς είναι εύθραυστη, ενώ ειδικοί την παρακολουθούν συνεχώς.
«Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πώς μπορεί να είναι ψυχολογικά. Την έχουν αναλάβει ειδικοί. Είναι πάρα πολύ δύσκολο», είπε, ενώ αποκάλυψε πως η Ιωάννα δεν έχει δει ακόμη το πρόσωπό της.
«Δεν έχει δει το πρόσωπό της. Δεν της κρύβουμε κάποια αλήθεια», δήλωσε, χαρακτηριστικά.
Μιλώντας στο ίδιο μέσο, ο κ. Γιώργος Κυμιωνής, αναπληρωτής καθηγητής οφθαλμολογίας πανεπιστημίου Αθηνών, αναφέρθηκε στο πώς είναι η όραση της 34χρονης.
Όπως είπε, η πορεία του αριστερού της ματιού βαίνει καλώς: «Νομίζω τελικά για το μάτι το αριστερό, θα καταφέρουμε να κρατήσει μια λειτουργική όραση. Είναι μαραθώνιος αυτή η διαδικασία και Γολγοθάς για όλους».
Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «θα φτάσουμε στο τέλος», ωστόσο είπε πως είναι ακόμη μακρύς ο δρόμος, κάνοντας λόγο για «μαραθώνιο ζωής για την κοπέλα».
Νέα μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 62χρονου από το Αλιβέρι - Έρευνες στην παραλία Πεθαμένου
16:44
Δημοσκόπηση Prorata: Μπροστά με 13,5 μονάδες η ΝΔ - Σενάριο συνεργασίας Κεντροαριστεράς - Αριστεράς
16:40
Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης από τη Νίκαια
16:31
Γεωργιάδης: «Ο Καραμανλής είναι η ΝΔ, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη πρόσκληση για το συνέδριο»
16:28