Τρίτη με τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ - Έως τις 21:30 απόψε η κατάθεση δελτίων για τα 2,4 εκατ. ευρώ
Τουλάχιστον 2,4 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να μοιράσει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ σε έναν ή περισσότερους μεγάλους νικητές, που θα μαντέψουν τους τυχερούς «5+1» αριθμούς. Στο παιχνίδι έχουν γίνει έξι αλλεπάλληλα τζακ ποτ από τις 9 Ιουνίου και δεν έχει βρεθεί νικητής στην πρώτη κατηγορία. Ωστόσο, στην κλήρωση της περασμένης Κυριακής βρέθηκαν οκτώ τυχεροί παίκτες στη δεύτερη κατηγορία, που κέρδισαν από 9.656,94 ευρώ ο καθένας.
Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ που θέλουν να διεκδικήσουν το έπαθλο των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ ή κάποιο από τα έπαθλα των μικρότερων κατηγοριών έχουν προθεσμία έως τις 21:30 απόψε για να καταθέσουν τα δελτία τους. Η κατάθεση δελτίων γίνεται στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, καθώς και διαδικτυακά στο tzoker.gr ή μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ (διαθέσιμη εδώ).
Οι Τρίτες είναι βραδιές ΤΖΟΚΕΡ
Το παιχνίδι του ΟΠΑΠ κληρώνει πλέον τρεις φορές την εβδομάδα. Στις καθιερωμένες κληρώσεις της Πέμπτης και της Κυριακής έχει προτεθεί και μία έξτρα κλήρωση, η οποία πραγματοποιείται κάθε Τρίτη. Και οι τρεις κληρώσεις διεξάγονται στις 10 το βράδυ και μεταδίδονται αποκλειστικά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Πειραιώς - Κανονικά και στον Πειραιά μετά την κατάρρευση σκαλωσιάς
20:58
Κλιμακώνει το Ιράν: Θα σκοτώνουμε «έναν Αμερικανό στρατιώτη για κάθε Ιρανό νεκρό»
20:52
Σύρος: Δεν ασκήθηκαν διώξεις για τη δολοφονία της 41χρονης - Αναπαράσταση ζήτησε η εισαγγελέας
20:42
Οργή Τραμπ κατά ΕΕ: Πρόστιμα-«ληστεία» στις εταιρείες μας - Δεν θα γίνουμε ο κουμπαράς της Ευρώπης
20:33