ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις - Τι ανέτρεψε το αρχικό σχέδιο της 35χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις - Τι ανέτρεψε το αρχικό σχέδιο της 35χρονης

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το «φως» σχετικά με τα σχέδια της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Mega αποκάλυψε το αρχικό σχέδιο της προφυλακισθείσας, που την ήθελε να πηγαίνει στο γραφείο της αμέσως μετά την επίθεση, για να χτυπήσει κάρτα, προκειμένου να εξασφαλίσει το τέλειο άλλοθι.

Ο ταξιτζής που είχε καλέσει, όμως, αποκοιμήθηκε και στις 09.15 εκείνο το πρωί, η δράστις αποφάσισε να μην προχωρήσει καθώς είχε χαθεί το άλλοθι. Στη συνέχεια έστειλε ένα e-mail στον προϊστάμενό της ζητώντας άδεια για την επόμενη μέρα.

Σχετικά με την τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε η 35χρονη, φαίνεται πως έχει κάνει άλλο ένα τηλεφώνημα από θάλαμο της λεωφόρου Συγγρού, για να διαμαρτυρηθεί για τον… άφαντο οδηγό.

Η τηλεκάρτα που την «έκαψε», αντί να καταστραφεί, παρέμεινε σπίτι μαζί με την περούκα.

Τα βασικά ερωτήματα της ΕΛ.ΑΣ. σχετίζονται με το πού αγόρασε το βιτριόλι και το GPS η 35χρονη. Εξετάζουν από πού προμηθεύτηκε η δράστις το βιτριόλι και από πότε σχεδίαζε την επίθεση. Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Η κατάσταση της Ιωάννας

Το θύμα παραμένει νοσηλευόμενο και προς το παρόν, όπως αποκάλυψαν οι γιατροί της, δεν έχει δει ακόμη το πρόσωπό της.

Όπως όλα δείχνουν, όμως, οι γιατροί που παρακολουθούν την Ιωάννα φαίνεται πως κατάφεραν να σώσουν το αριστερό μάτι της.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στις πέντε εβδομάδες που νοσηλεύεται η κοπέλα, έχει κάνει τέσσερα χειρουργεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ