Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ανέμων
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έχουν προκαλέσει οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι που πνέουν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Η ένταση των ανέμων σε πολλές θαλάσσιες περιοχές του κεντρικού και νότιου Αιγαίου φθάνει τα 8 με 9 μποφόρ, με αποτέλεσμα να έχουν δέσει κάβους τα πλοία στα λιμάνια.
Από τον Πειραιά δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Επίσης από το Λαύριο δεν γίνονται τα δρομολόγια για Κέα και Κύθνο.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για νότιο Ιόνιο, θάλασσα Κυθήρων, Κρητικό, Καρπάθιο, νοτιοδυτικό Αιγαίο, Ικάριο, Θάλασσα Ρόδου και Σάμου, Ευβοϊκό, Στενό Καφηρέα και Κεντρικό Αιγαίο.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό θα ήταν πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία.
Διαβάστε ακόμη
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Η Ρωσία ψάχνει «ψευδείς δικαιολογίες» για να επιτεθεί ξανά
19:26
Ρόδος: Νεκρός 51χρονος καθηγητής σε τροχαίο - Ελαφρά τραυματίας 15χρονος συνεπιβάτης
19:17
Αγρότες: «Κόπηκε» στα δύο η χώρα από το μπλόκο της Νίκαιας - «Μπλακ άουτ» και στο Μπράλο
19:07
Ισπανία: Τρεις νεκροί από χιονοστιβάδα στα Πυρηναία - Μια γυναίκα σε κατάσταση υποθερμίας
18:56