ΕΛΛΑΔΑ

Δυναμικό παρόν στο 8ο Regional Growth Conference, 2-4 Ιουλίου, Achaia Clauss Πάτρα και online

Δυναμικό παρόν στο 8ο Regional Growth Conference, 2-4 Ιουλίου, Achaia Clauss Πάτρα και online
Facebook

Πολλούς και σπουδαίους ομιλητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν όσοι παρακολουθήσουν το 8th Regional Growth Conference στις 2-4 Ιουλίου είτε με φυσική παρουσία στο Achaia Clauss στη Πάτρα, είτε online.

Πρόκειται για το πρώτο Συνέδριο, που πραγματοποιείται στη χώρα μας με φυσική παρουσία, μετά το lockdown για τη νόσο Covid-19 σε καιρό πανδημίας.

«Επιστροφή στη νέα κανονικότητα» με τους διοργανωτές να έχουν δημιουργήσει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον στους χώρους της Achaia Clauss, με τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων υγιεινής και με σεβασμό στους νέους κανόνες.

Δυναμικό παρών στο Συνέδριο θα δώσουν εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, της δημόσιας διοίκησης, φορέων και επιχειρήσεων, που θα τοποθετηθούν επί των ζητημάτων αιχμής, που θα θίξει το 8th Regional Growth Conference.

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Άδωνις Γεωργιάδης Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ,η Νίκη Κεραμέως Υπουργός Παιδείας, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής Υπουργός Υποδομών, ο Ιωάννης Ιωσήφ Πλακιωτάκης Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η Λίνα Μενδώνη Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Χάρης Θεοχάρης Υπουργός Τουρισμού, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης Αναπληρωτής Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

2

Επιπλέον θα ανέβουν στο βήμα οι Νίκος Χαρδαλιάς Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας,Κώστας Σκρέκας Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γεράσιμος Θωμάς Υφυπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Χρίστος Δήμας Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας.

1

Παρεμβάσεις στη γενική συζήτηση θα κάνουν επίσης οι Νεκτάριος Φαρμάκης Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Τζιτζικώστας Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, Οδυσσέας Ιωάννης Ζώρας Πρόεδρος ΕΑΠ, Δημήτρης Σκάλκος Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Παναγιώτης Παπανικόλας Επικεφαλής της Vinci και της Ολυμπίας Οδού, Χρήστος Βίνης Διευθύνων Σύμβουλος ΕΡΓΟΣΕ, Κωνσταντίνος Μίχαλος Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, Ευριπίδης Στυλιανίδης Βουλευτής Ροδόπης ΝΔ, Πρόεδρος Επιτροπής Αναθεώρησης Συντάγματος 2019, Επίκουρος Καθηγητής Νομικής Ευρωπαϊκού Δικαίου Πανεπιστημίου Κύπρου, Γεώργιος Κρεμλής Σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα Ενέργειας, Κλίματος, Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας.

3

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία της Προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα και το σύνολο των ομιλητών στο www.regional-growth-conference.gr

Δήλωση συμμετοχής με φυσική παρουσία στο Συνέδριο στο www.regional-growth-conference.gr

Παρακολουθείστε live το 8ο Regional Growth Conference στο www.regional-growth-conference.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/RegionalGrwothConference/ , www.instagram.com/RegionalGrowthConference/ και www.twitter.com/RegionalGrowthConference/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ