Θεσσαλονίκη: Έκλεψε από εκκλησίες ιερά σκεύη αξίας 50.000 ευρώ
Ιερά σκεύη, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι προσεγγίζει τις 50.000 ευρώ, κατηγορείται ότι έκλεψε τον τελευταίο μήνα από εκκλησίες της Θεσσαλονίκης ένας 36χρονος.
Συνελήφθη επ' αυτοφώρω, το πρωί του Σαββάτου, όταν αποπειράθηκε να κλέψει ένα ιερό δισκοπότηρο από ναό στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε ταυτοποιήθηκε ως δράστης κλοπών που είχαν καταγγελθεί από τα τέλη του περασμένου Μαΐου, σε ιερούς ναούς του Λαγκαδά, των Συκεών, της Νεάπολης και του κέντρου της πόλης.
Ανάμεσα στα κλοπιμαία περιλαμβάνονται σταυροί, καντήλια κτλ, ενώ ο 36χρονος, με καταγωγή από το Καζακστάν, οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα πλημμελειοδικών.
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ : Γιατί οι ταραχές στο Ιράν είναι διαφορετικές από άλλες φορές - Το διακύβευμα και ο παράγοντας «νέοι» (pics&vid)
11:00
ΕΛΛΑΔΑ
«Το΄στρωσε» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας: Εντυπωσιακές εικόνες από Αράχωβα, Ιωάννινα, Ναυπακτία
10:58
ΚΟΣΜΟΣ
Ρεζά Παχλαβί προς τους Ιρανούς: «Μην φεύγετε από τους δρόμους»
10:49
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στη Λάρισα: 55χρονος κατέρρευσε ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο
10:42
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ