Κοζάνη: Εκπαιδευτικό αεροσκάφος βγήκε εκτός αεροδιαδρόμου
Μονοκινητήριο εκπαιδευτικό αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρίας εκπαίδευσης πιλότων στην Κοζάνη, κατά τη διάρκεια της απογείωσης βγήκε από τον αεροδιάδρομο και ακινητοποιήθηκε εντός του χώρου του αεροδρομίου.
Παρότι δεν εκδηλώθηκε φωτιά, στο σημείο έσπευσαν αμέσως δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας κι ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στο πιλοτήριο του εκπαιδευτικού αεροσκάφους επέβαινε ο πιλότος, που έκανε μια από τις ονομαζόμενες πτήσεις «solo», που προβλέπονται πριν από τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αεροπορικής εκπαίδευσης.
Ο νεαρός πιλότος είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο Κοζάνης.
Σύμφωνα με την εκτίμηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, το αεροσκάφος βγήκε εκτός αεροδιαδρόμου κατά τη διάρκεια της απογείωσης, ενώ δεν φέρει υλικές ζημιές.
Υποβρύχιος έλεγχος στο πλοίο «Κίσσαμος» που προσάραξε στη Μήλο: Ψάχνουν τα αίτια του μπλακ άουτ
09:32
Tasty news: Τα πιο σημαντικά γευστικά ραντεβού που αξίζουν μία θέση στην ατζέντα μας
09:30
Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός φορτηγού με οικοδομικά στην Εγνατία Οδό - Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα
09:24
Bookreads - Δημήτρης Ρόκος: «Kανένα έργο δεν σταματά ποτέ να μεταβάλλεται»
09:17