ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Μακρή: Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία

Δολοφονία Μακρή: Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία
INTIME/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Για τις 9 Ιουλίου διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, ο οποίος έπεσε νεκρός τον Οκτώβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στη Βούλα

Παρόντες στο δικαστήριο ήταν οι δύο Βούλγαροι κατηγορούμενοι της υπόθεσης, όπως και η σύζυγος του θύματος Βικτώρια Καρύδα.

Η υπόθεση εκφωνήθηκε από το δικαστήριο και κατόπιν διεκόπη.

Κεντρικό πρόσωπο στην όλη υπόθεση είναι ένας 32χρονος Βούλγαρος, ο οποίος όμως αρνείται τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί. Υποστηρίζει πως τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του, ο οποίος επίσης εμπλέκεται στη δολοφονία, είναι αθώοι. Ωστόσο, βίντεο από την ώρα της εκτέλεσης του επιχειρηματία, δείχνει, σύμφωνα με τη δικογραφία, έναν άνδρα με τα σωματότυπο του κατηγορουμένου να «γαζώνει» τον επιχειρηματία.

Ωστόσο, ο 32χρονος επιμένει πως δεν γνώριζε τον Γιάννη Μακρή και πως δεν είχε κανένα κίνητρο για να τον σκοτώσει. «Ούτε εγώ, ούτε ο αδερφός μου έχουμε σχέση με αυτό το σκληρό έγκλημα. Ήρθα στην Ελλάδα, όπως έκανα τόσες πολλές φορές στο παρελθόν, επειδή αγαπώ την Ελλάδα. Ήθελα να φέρω την οικογένειά μου και τον νεογέννητο γιο μου να ζήσουν εδώ» δηλώνει ο Βούλγαρος κατηγορούμενος, αμφισβητώντας ακόμη και το βίντεο - ντοκουμέντο με τις εικόνες της στυγερής δολοφονίας του επιχειρηματία.

Να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του συζύγου της, ζητά η Βικτώρια Καρύδα. «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει», δήλωσε μάλιστα πρόσφατα η σύζυγος του, μοντέλο στο επάγγελμα, αναφερόμενη στους κατηγορούμενους και με αφορμή την έναρξη της δίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ