ΕΛΛΑΔΑ

Δήλωση της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών για την υπόθεση του γιατρού - «μαϊμού»

Δήλωση της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών για την υπόθεση του γιατρού - «μαϊμού»

Με αφορμή την υπόθεση του 47χρονου ψευτογιατρού που κατηγορείται για ανθρωποκτονία κατά συρροή (δύο ανήλικων και ενός ηλικιωμένου), απάτη, αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, η Κεντρική Κλινική Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών έχει ως εξής:

«Η δήλωση του δικηγορικού γραφείου Αλέξη Κούγια ότι "ο εντολέας του Τ.Α., κάτοικος του χωριού Αρχάγγελος Ρόδου, υπεβλήθη από τον κατηγορούμενο ψευτογιατρό Νικόλαο Κοντοστάθη και τρείς συνεργάτες του ιατρούς της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών σε 12ωρη εγχείρηση", είναι απολύτως ανακριβής. Την διαψεύδουμε κατηγορηματικά ως απολύτως δυσφημιστική για την εταιρεία μας και βαρύτατα προσβλητική της νομικής της προσωπικότητας και της επιστημονικής συνέπειας και υπεύθυνης δραστηριότητάς της.

Ουδέποτε ο κατηγορούμενος ψευδογιατρός μετέσχε στην επικαλούμενη χειρουργική επέμβαση ή σε οποιαδήποτε άλλη ιατρική πράξη στην κλινική μας.

Η χειρουργική επέμβαση στο συγκεκριμένο ασθενή Τ.Α. διενεργήθηκε από τους εγνωσμένης αξίας τρείς ιατρούς της κλινικής και μόνο. Δεδομένου δε του σοβαρώτατου προβλήματος από την πτώση με αλεξίπτωτο, υπήρξε απολύτως επιτυχής.

Η άρση της βαρύτατης προσβολής της εταιρίας μας θα επιχειρηθεί νομίμως».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ