ΕΛΛΑΔΑ

Στο Πήλιο ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, παρά την ταξιδιωτική σύσταση

Στο Πήλιο ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, παρά την ταξιδιωτική σύσταση
Instagram/stanleyjohnson

Στο Πήλιο βρίσκεται ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ, παρά τις οδηγίες του υπουργείου Εξωτερικών που λένε ότι οι Βρετανοί δεν πρέπει να ταξιδέψουν στο εξωτερικό εκτός κι αν υπάρχει σημαντικός λόγος.

Ο 79χρονος προσγειώθηκε στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου έπειτα να μεταβεί στο Πήλιο όπου έχουν σπίτι.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, επέλεξε τη διαδρομή μέσω Βουλγαρίας για να παρακάμψει την απαγόρευση της Ελλάδας για τις απευθείας πτήσεις από το Λονδίνο έως και τις 15 Ιουλίου.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον γνωστοποίησε το ταξίδι του μέσα από αναρτήσεις στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CCHXJNBnj4u

Ύστερα, από το μπαλκόνι του στο Πήλιο φαίνεται πως σχολίασε την αντιμετώπιση της Ελλάδας όσον αφορά στον κορωνοϊό: «Είμαι στο Πήλιο για πολύ σημαντικές δουλειές, καθώς προσπαθώ να θωρακίσω την περιουσία μου από τον κορωνοϊό ενόψει της ερχόμενης τουριστικής χρονιάς» ανέφερε αρχικά.

https://www.instagram.com/p/CCHXO5ins-a

Ενώ συμπλήρωσε, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ότι: «Πρέπει να πάρω μέτρα για την τήρηση αποστάσεων στην ιδιοκτησία μου, καθώς εδώ το παίρνουν πολύ σοβαρά».

«Οι Έλληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις μαζικές αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά είναι πολύ χαρούμενοι που ήρθα εδώ. Το μόνο που ήθελαν να ξέρουν είναι από πού ερχόμουν και τι θα έκανα. Με θερμομέτρησαν και μου έκαναν τεστ» πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/CCHeHVPnJWF

Τέλος, ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον τόνισε πως: «Πρέπει να δημιουργήσουμε αυτές τις αερογέφυρες το συντομότερο δυνατόν. Από ό,τι έχω δει οι αφίξεις των Βρετανών δεν αποτελούν κίνδυνο για τους Έλληνες αφού οι Έλληνες είναι τόσο προσεκτικοί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ