ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκέλλα: Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς - «Ανοίγει» το κύκλωμα παιδεραστίας

Μαρκέλλα: Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς - «Ανοίγει» το κύκλωμα παιδεραστίας

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αναμένουν οι αρχές προκειμένου να ερευνηθούν τα πρόσωπα με τα οποία επικοινώνησε η 33χρονη κατηγορούμενη και ενδεχομένως να εμπλέκονται στην υπόθεση αρπαγής και βιασμού της 10χρονης μαθήτριας, στη Θεσσαλονίκη

Η 10χρονη μαθήτρια είναι ήδη σε συνομιλίες με παιδοψυχολόγους, γίνονται καθημερινά συμπληρωματικές καταθέσεις, με τις έρευνες πλέον να επικενρώνονται στην αναζήτηση συνεργών της 33χρονης.

Η μικρή μαθήτρια προσπάθησε να περιγράψει με λεπτομέρειες όσα θυμόταν από τις στιγμές που έμεινε μαζί με την κατηγορούμενη. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star, το κορίτσι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς:

«Μπήκαμε σε ένα ταξί. Κάποιος την πήρε τηλέφωνο και η Ειρήνη μιλούσε στα ξένα. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Στο τηλέφωνο έγραφε απόρρητο. Το είδα γιατί καθόταν μπροστά, δίπλα στον οδηγό και εγώ καθόμουν ανάμεσα στα καθίσματα και είδα στο τηλέφωνο που χτύπησε και έγραφε απόρρητο».

«Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα μού είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο, αλλά χτύπησε το τηλέφωνο της και μιλούσε μάλλον με γυναίκα. Δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας, γιατί μιλούσε σα γυναίκα, αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή. Είπε η γυναίκα στο τηλέφωνο, στην Ειρήνη, ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μία επιταγή, νομίζω είπε εκείνο το χαρτί που το δίνεις και παίρνεις χρήματα και να πάει να την “εκπληρώσει”. Η Ειρήνη απάντησε "τόσα πολλά λεφτά ...;"», φαίνεται να είπε η μικρή μαθήτρια.

Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές της εβδομάδας, οι τραπεζικοί λογαριασμοί και τα μεγάλα χρηματικά ποσά που ξόδευε η 33χρονη έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των αρχών, καθώς ερευνάται η πιθανή της κατηγορούμενης συμμετοχή της σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

«Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια»

«Η Ειρήνη μίλησε στην τηλεόραση. Μέσα από την τηλεόραση ήταν σαν κάμερα και έβλεπες και μιλούσες. Βίντεο-κλήση δηλαδή. Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια για το χέρι και είχε μαλλιά κολλημένα επάνω στο κεφάλι, σαν ψείρες κοτσιδάκια και ένα κοτσιδάκι ήταν εδώ, αριστερά από το πρόσωπο με κόκκινη χάντρα. Εγώ δε φαινόμουν στην τηλεόραση. Είδα και τα ονόματα που είχαν Μ..., από κάτω έγραφε Α… και μετά έγραφε Φ... Μιλούσαν στα Αγγλικά», φέρεται να αποκάλυψε η 10χρονη.Η κατηγορούμενη κατά τη διάρκεια της αρπαγής χορήγησε στο 10 χρονο κορίτσι κοκτέιλ ναρκωτπικών ουσιών -κοκαΐνης με οπιούχες ουσίες- και σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, οι περιγραφές της μικρής και η ανάλυσή της για το τι συνέβη πριν πάρει τα ηρεμιστικά είναι τρεις σελίδες.

Παρά τις προσπάθειες της 33χρονης να «προλάβει» την κατάθεση της μικρής λέγοντας πως θα είναι αναξιόπιστη γιατί πήρε μεγάλη δόση ναρκωτικών ουσιών, το παιδί φέρεται να έδωσε ονόματα στις Αρχές αλλά και το τρίτο πρόσωπο το οποίο είδε μέσα από το κινητό της κατηγορούμενης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ