ΕΛΛΑΔΑ

Για επιλογή εκπροσώπων κατηγορούν το Μαξίμου οι αγρότες

Για επιλογή εκπροσώπων κατηγορούν το Μαξίμου οι αγρότες
CNN GREECE

H Συντονιστική Επιτροπή αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων, οι οποίοι εκπροσωπούν 39 μπλόκα, καταγγέλλουν πως το Μαξίμου επέλεξε τους εκπροσώπους των μπλόκων και όχι αυτούς που είχαν αποφασίσει οι ίδιοι οι αγρότες.

Στην είσοδο του πρωθυπουργικού μεγάρου υπάρχει ονομαστική λίστα των εκπροσώπων που θα συμμετείχαν στη συνάντηση, την ώρα που στη Βασιλίσσης Σοφία βρίσκεται ομάδα αγροτών, από διάφορα μπλόκα, που δεν βρίσκονται στη σχετική λίστα αλλά ζητάνε να τους επιτραπεί η είσοδος στο Μαξίμου.

“Εμείς θα τους χαρίσουμε έναν προσχηματικό διάλογο. Δεν γίνεται να συμμετέχουμε σε μια συζήτηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό και τους εκπροσώπους μας να τους ορίζουν το Μέγαρο Μαξίμου και άλλες δυνάμεις του πρωτογενούς τομέα” δήλωσε νωρίτερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων, Χρήστος Γκόντιας.

“Εμείς είμαστε έτοιμοι για τη συνάντηση. Εάν δεν δεχτούν την αντιπροσωπεία που όρισε η δύναμη των μπλόκων μας και εμμένουν στη θέση τους να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τα μέλη που άλλοι, έξω από εμάς, όρισαν, τότε η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων δεν θα συμμετάσχει”, διευκρίνισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ