Για επιλογή εκπροσώπων κατηγορούν το Μαξίμου οι αγρότες
H Συντονιστική Επιτροπή αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων, οι οποίοι εκπροσωπούν 39 μπλόκα, καταγγέλλουν πως το Μαξίμου επέλεξε τους εκπροσώπους των μπλόκων και όχι αυτούς που είχαν αποφασίσει οι ίδιοι οι αγρότες.
Στην είσοδο του πρωθυπουργικού μεγάρου υπάρχει ονομαστική λίστα των εκπροσώπων που θα συμμετείχαν στη συνάντηση, την ώρα που στη Βασιλίσσης Σοφία βρίσκεται ομάδα αγροτών, από διάφορα μπλόκα, που δεν βρίσκονται στη σχετική λίστα αλλά ζητάνε να τους επιτραπεί η είσοδος στο Μαξίμου.
“Εμείς θα τους χαρίσουμε έναν προσχηματικό διάλογο. Δεν γίνεται να συμμετέχουμε σε μια συζήτηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό και τους εκπροσώπους μας να τους ορίζουν το Μέγαρο Μαξίμου και άλλες δυνάμεις του πρωτογενούς τομέα” δήλωσε νωρίτερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων, Χρήστος Γκόντιας.
“Εμείς είμαστε έτοιμοι για τη συνάντηση. Εάν δεν δεχτούν την αντιπροσωπεία που όρισε η δύναμη των μπλόκων μας και εμμένουν στη θέση τους να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τα μέλη που άλλοι, έξω από εμάς, όρισαν, τότε η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων δεν θα συμμετάσχει”, διευκρίνισε.
Καύσιμα: Πότε θα ανακοινωθούν τα μέτρα για το πετρέλαιο θέρμανσης - Πλαφόν το 1,75 ευρώ
03:00
ΔΕΗ: Αυτές είναι οι χρεώσεις Οκτωβρίου στο «μπλε» και το «πράσινο» τιμολόγιο
02:00
Δακτύλιος: Πώς μπορούν να εκδώσουν την κάρτα εισόδου οι πολίτες
01:00
Ώρες κοινής ησυχίας: Τέλος στον θόρυβο, τη μουσική και τις φωνές από τις 22:00 - Τι να προσέχετε
00:30