ΕΛΛΑΔΑ

Προβλήματα στη Βόρεια Ελλάδα από την κακοκαιρία

Προβλήματα στη Βόρεια Ελλάδα από την κακοκαιρία
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ραγδαία είναι η επιδείνωση του καιρού σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας με την έντονη βροχόπτωση και το χαλάζι να προκαλεί από χθες προβλήματα σε αρκετές περιοχές. 

Στο Δροσερό Εορδαίας οι αυλές των σπιτιών «άσπρισαν» από το χαλάζι. Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε στην Ολυμπιάδα, όπου ένα δέντρο έπεσε σε ακατοίκητο σπίτι, σύμφωνα με το kozan.gr.

Στο δήμο Βόλβης Θεσσαλονίκης ένα ρέμα υπερχείλισε χθες με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό 4 ατόμων σε ΙΧ που ακινητοποιήθηκε. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Το Σάββατο σφοδρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε στη Θεσσαλία με αποτέλεσμα τουλάχιστον 2.000 στρέμματα καλλιεργήσιμων εκτάσεων να υποστούν σοβαρότατες ζημιές.

Χαλάζι έπεσε και στο Πυλωρί Βοΐου. Το χωριό βρίσκεται περίπου πέντε χιλιόμετρα νότια της πόλης της Νεάπολης του Δήμου Βοΐου.

Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κυλήσουν με έντονη αστάθεια κυρίως στα ηπειρωτικά. Ήδη στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Κυριακής ξέσπασε έντονη καταιγίδα με τα νερά να πλημμυρίζουν τους δρόμους της πόλης.

kozani kakokairia3


Πηγή: kozan.gr

kozani kakokairia2
kozani kakokairia


Πηγή: kozan.gr



Πηγή: kozan.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ