ΕΛΛΑΔΑ

Αποπλάνηση 14χρονης: Πώς προσέγγισε τη μαθήτρια o 44χρονος καθηγητής από την Ηλιούπολη

Αποπλάνηση 14χρονης: Πώς προσέγγισε τη μαθήτρια o 44χρονος καθηγητής από την Ηλιούπολη
Φωτογραφία αρχείου INTIME

Συγκλονισμένη παραμένει η ελληνική κοινή γνώμη από την υπόθεση αποπλάνησης 14χρονης μαθήτριας από τον 44χρονο καθηγητή της στην Ηλιούπολη, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας της που αντελήφθη τυχαία το περιστατικό.

Όπως μετέδωσε το Mega, η «σχέση» που διατηρούσε ο 44χρονος με τη μαθήτρια αποκαλύφθηκε από τις φωτογραφίες που είχε στο κινητό του, οι οποίες και ανάγκασαν τον καθηγητή να ομολογήσειτην πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες επικεντρώνονται στη γενικότερη δραστηριότητα του καθηγητή, με στόχο να εξακριβωθεί εάν ο άνδρας είχε αποπλανήσει και άλλες ανήλικες.

Πώς προσέγγισε την μαθήτρια

Ο καθηγητής, που έχει ομολογήσει την πράξη του, προσέγγισε το κορίτσι πριν από περίπου ένα χρόνο και μετά από επίμονες προσπάθειες κατάφερε να την πείσει να συνάψουν «σχέση».

Για το επόμενο διάστημα, ο καθηγητής έβγαινε ραντεβού με την ανήλικη, χωρίς να καταλάβει κανένας από το περιβάλλον της 14χρονης.

Ο 44χρονος κατοικεί στην Αργυρούπολη με την οικογένειά του και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Πριν από μερικά χρόνια, διορίστηκε με οργανική θέση σε σχολείο της Ηλιούπολης.

Η αποκάλυψη

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του καθηγητή μετά από την καταγγελία της μητέρας της, που είδε τυχαία τον καθηγητή σε ραντεβού με την κόρη της.

Αμέσως, η γυναίκα ειδοποίησε την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και πολύ γρήγορα ο 44χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με την αστυνομία.

Στο κινητό του, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, βρέθηκαν μηνύματα και φωτογραφίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ