ΕΛΛΑΔΑ

Ερέτρια: Σοκάρει η δράση του δασκάλου που κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονης

Ερέτρια: Σοκάρει η δράση του δασκάλου που κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονης
ΙΝΤΙΜΕ

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την αποπλάνηση ενός 14 κοριτσιού από τον 51 ετών δάσκαλό της, στην Ερέτρια

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν μία γυναίκα πήγε στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας και κατέθεσε γραπτώς ότι ο δάσκαλος φέρεται να είχε ασελγήσει στο παιδί.

Γονείς και μαθητές στην Ερέτρια είναι ανάστατοι καθώς στη νέα περίπτωση, ο δάσκαλος εκτιμάται ότι κακοποιούσε το παιδί από όταν αυτό ακόμη πήγαινε στο δημοτικό σχολείο.

Όπως αναφέρει το Mega, άμεσα δόθηκε εντολή και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας άρχισαν να παρακολουθούν διακριτικά τον εκπαιδευτικό, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν η καταγγελία ευσταθεί.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο δάσκαλος φέρεται να συναντήθηκε με το ανήλικο κορίτσι. Η σύλληψή του, μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έγινε απ’ αυτοφώρω, όταν οι δυο τους ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του εκπαιδευτικού, την ώρα που ο 51χρονος ασελγούσε στο ανήλικο κορίτσι.

Μάλιστα, ο άνδρας είχε απομονώσει τη μαθήτρια σε μια ερημική τοποθεσία, ένα νησάκι στην περιοχή όπου η πρόσβαση γίνεται μέσω πεζογέφυρας.

Ο φερόμενος ως παιδεραστής οδηγήθηκε τόσο στον εισαγγελέα όσο και στον ανακριτή Χαλκίδας, όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Πέμπτη.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σημειώνεται ότι ο εκπαιδευτικός έχει οικογένεια και ασχολείται με τα κοινά, με τον διευθυντή του σχολείου όπου εργάζεται, να δηλώνει μάλιστα ότι «πρόκειται για πρότυπο εκπαιδευτικού και ανθρώπου».

Η οικογένεια της 14χρονης μαθήτριας έχει ήδη καταθέσει μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού, ενώ το κορίτσι αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Ήδη, έδωσε κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου, στους αστυνομικούς και της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ