ΕΛΛΑΔΑ

Αρπαγή Μαρκέλλας: Τεστ DNA στην 33χρονη και άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Αρπαγή Μαρκέλλας: Τεστ DNA στην 33χρονη και άρση τηλεφωνικού απορρήτου
ΙΝΤΙΜΕ

Να ανακτήσουν δεδομένα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, επιχειρούν οι αξιωματικοί της αστυνομίας.

Ακόμη, τα επόμενα 24ωρα οι αναμένεται να έχουν στη διάθεσή τους και τα αποτελέσματα από τα τεστ DNA στα οποία υποβλήθηκαν τόσο η 33χρονη όσο και το μικρό κορίτσι, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί πράξεις αξιόποινες σχετικά με τη γενετήσια ελευθερία της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, έγινε δεκτό και το αίτημα της άρσης του απορρήτου και έτσι οι Αρχές θα μπορέσουν να ανακαλύψουν με ποιους συνομιλούσε η κατηγορούμενη εκείνο το 48ωρο.

Η ίδια είναι στις γυναικείες φυλακές Θηβών όπου παραμένει προφυλακισμένη, οργανώνει τις άμυνές της, και επιχειρεί να πείσει ότι μέλημά της ήταν η φροντίδα του μικρού παιδιού.

Παρά τις πληροφορίες πως το κορίτσι έχει δώσει επαρκή στοιχεία για το τι συνέβη στο διαμέρισμα κατά τη διάρκεια της απαγωγής, η κατηγορούμενη μέσω σημειώματός της προσπαθεί να πείσει ότι μόνος στόχος της ήταν να φροντίσει το παιδί.

Ωστόσο οι μαρτυρικές καταθέσεις που έχουν λάβει οι αστυνομικοί από πρόσωπα που γνώριζαν την 33χρονη δείχνουν πως δεν ήταν ικανή να δράσει μόνη της και πλέον αναζητούν τους πιθανούς συνεργούς της.

Το μικρό κορίτσι είναι κοντά στην οικογένειά της, ενώ η μητέρα της είναι δίπλα στο παιδί και έχει υποδειγματική συμπεριφορά στη συνεργασία της με τις Αρχές, ώστε τα παιδιά να ξαναγυρίσουν σύντομα στο σπίτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ