Επεισόδια στο Σύνταγμα: Οργανωμένο σχέδιο για τραυματισμό αστυνομικών «βλέπουν» οι Αρχές
Ένα οργανωμένο σχέδιο να τραυματίσουν σοβαρά αστυνομικούς «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των επιθέσεων, οι κουκουλοφόροι τούς έριχναν τις μολότοφ στο κεφάλι και απόδειξη αποτελεί και το κράνος ενός εκ των αστυνομικών της ομάδας ΔΡΑΣΗ που τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Στα πλάνα μάλιστα του βίντεο φαίνονται τα σημάδια από τα καψίματα στο υπηρεσιακό κράνος, το οποίο στην ουσία προστάτευσε τον αστυνομικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ που τραυματίστηκε από τη μολότοφ στο κεφάλι έχει εγκαύματα στο πρόσωπό του ενώ έχουν σπάσει και τα μπροστινά του δόντια.
Στις καταθέσεις τους, οι έξι τραυματίες αστυνομικοί περιγράφουν τη μανία των επιθέσεων, ενώ εντύπωση προκαλούν οι δεκάδες έτοιμες για χρήση μολότοφ που εντοπίστηκαν από τις Αρχές.
Όλες έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έρευνα DNA και αποτυπωμάτων, ενώ ψάχνουν καρέ - καρέ σε βίντεο να απομονώσουν και να ταυτοποιήσουν άτομα που πήραν μέρος στα επεισόδια.
Την ίδια ώρα αποκαλυπτικό είναι και το βίντεο όπου δείχνει τους κουκουλοφόρους να είναι συγκεντρωμένοι στην είσοδο γνωστού ξενοδοχείου και να προετοιμάζονται για τις επιθέσεις- ενώ έχουν όλοι κρυμμένα τα πρόσωπά τους- και να σπάνε τα μάρμαρα για να τα μετατρέψουν σε πολεμοφόδια.
Διαψεύδει ο Ρούμπιο ότι υπήρξε συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία στην Αλάσκα
18:50
Ρεκόρ ζέστης και στο Βέλγιο - Στους 40 βαθμούς αναμένεται να σκαρφαλώσει ο υδράργυρος
18:42
Όμιλος AKTOR: Αντλεί 1 δισ. ευρώ με Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και έκδοση ομολόγου
18:39
Πλοίο χτυπήθηκε από βλήμα ανοικτά του Ομάν - Αγνωστη η προέλευσή του
18:33