ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME

Ανοιχτά φαίνεται πως παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα, η σορός της οποίας εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης έξω από εκκλησία σε λόφο της περιοχής.

Η αστυνομία, που από την πρώτη στιγμή «χτενίζει» την περιοχή και συγκεντρώνει καταθέσεις, δεν έχει ακόμη αποκλείσει το ενδεχόμενο η κοπέλα να αυτοκτόνησε, ούτε βέβαια είναι σε θέση να γνωρίζει μετά βεβαιότητας εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, πρόκειται για μία 16χρονη, αλβανικής καταγωγής, η οποία διέμενε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων με την, πολύτεκνη σύμφωνα με πληροφορίες, οικογένειά της.

Η καταγγελία και τα στοιχεία

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, το κορίτσι έφυγε από το σπίτι του γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης, χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους δικούς της.

Βρέθηκε νεκρό μετά τις επτά και μισή, μπροστά από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία στον ομώνυμο λόφο, από υπαλλήλους του Δήμου Τρικκαίων, οι οποίοι εκτελούσαν εργασίες καθαριότητας στο χώρο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα παπούτσια της 16χρονης πίσω από το εκκλησάκι, ενώ το πτώμα της στην μπροστινή πλευρά του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ανήλικη είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας περιστατικό βίας από φίλο της.

Πάντως οι Αρχές εκτός από την δολοφονία εξετάζουν και το ενδεχόμενο αυτοκτονίας και μάλιστα ζητήθηκε από το Δήμο καλαθοφόρο προκειμένου να ανέβουν στην σκεπή της εκκλησίας για να εκτιμήσουν το ύψος και τις συνθήκες.

Στο ενδεχόμενο αυτό, στράφηκαν καθώς στην εκκλησία γίνονται εργασίες και υπάρχουν σκαλωσιές, όπου μπορεί να ανέβει κανείς.

Στο σημείο που εντοπίστηκε, βρίσκονται ιατροδικαστής από Λάρισα, στελέχη του εγκληματολογικού από την Θεσσαλονίκη και άνδρες της Περιφερειακής Δ/νσης Αστυνομίας Λάρισας.

Το πτώμα αναμένεται να μεταφερθεί για νεκροψίανεκροτομή.

Οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ