Απρόοπτο στον «αέρα» της ΕΡΤ: «Δεινόσαυρος» τρέχει πίσω από ρεπόρτερ
Ανανεώθηκε:
Ένα διασκεδαστικό ευτράπελο συνέβη στον τηλεοπτικό «αέρα» της κρατικής τηλεόρασης, με πρωταγωνιστές μία ρεπόρτερ και… έναν δεινόσαυρο.
Όλα συνέβησαν όταν η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Εύα Κουσιοπούλου, ήταν σε ζωντανή σύνδεση στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της Τρίτης. Κι ενώ η δημοσιογράφος παρουσίαζε το ρεπορτάζ της για τα κρούσματα κορωνοϊού σε κατασκήνωση της Χαλκιδικής, ένας... δεινόσαυρος έκανε την εμφάνισή του.
Ο ευμεγέθης «δεινόσαυρος», κάτοικος της περιοχής ο οποίος μάλλον εμπνεύστηκε αυτόν τον τρόπο για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό ή απλώς έκανε την πλάκα του, φαίνεται να βγαίνει από την πόρτα και να τρέχει πηγαίνοντας από τη μία πλευρά στην άλλη.
Απτόητες τόσο η ρεπόρτερ όσο και η παρουσιάστρια του δελτίου, Αλεξάνδρα Δουβαρά, συνέχισαν τη σύνδεσή τους χωρίς να κάνουν κάποιο σχόλιο.
Οι τηλεθεατές πάντως δεν το άφησαν ασχολίαστο στα κοινωνικά μέσα ενώ το βίντεο έγινε viral.
ΚΥΣΕΑ: Έκτακτες κρίσεις ανώτατων αξιωματικών - Ποιοι προάγονται και ποιοι παραμένουν
18:40
Ζορίστηκε, αλλά κατέβαλε το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός με 94-86
18:27
Ηράκλειο: Σύλληψη υπαλλήλου δημοτικής υπηρεσίας για παράβαση καθήκοντος, δωροληψία και απάτη
18:20
Αυστραλία: Τουλάχιστον ένας νεκρός και πάνω απο 300 κατεστραμμένα σπίτια απο τις πυρκαγιές
18:07