ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης: Αντιδράσεις μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης: Αντιδράσεις μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο
kozanilife.gr

Την αντίδραση του διευθυντή της εφορίας Κοζάνης αλλά και των οικογενειών τριών θυμάτων προκάλεσε η δημοσιοποίηση βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης με τσεκούρι από τον 45χρονο δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Κοζάνης, Ιωάννης Ποδιώτης, επικοινώνησε με την αστυνομία, την εισαγγελία και την ΕΣΗΕΑ για να κατέβει το βίντεο από το διαδίκτυο.

Σε μηχανική υποστήριξη οι δύο εφοριακοί

Όσον αφορά στην κατάσταση των τραυματιών, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο από αυτούς νοσηλεύονται με μηχανική υποστήριξη.

Ειδικότερα, ο 56χρονος, ο οποίος φέρει βαρύτατα θλαστικά τραύματα σε κρανίο και κεφαλή, δίνει μάχη για τη ζωή του, ενώ υποβλήθηκε σε νέα πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Κρίσιμη είναι και η κατάσταση και της 66χρονης εφοριακού, η οποία φέρει σοβαρά τραύματα σε πρόσωπο και κεφάλι, ενώ έχασε το δεξί της μάτι και πρέπει να υποβληθεί σε πολλαπλές επεμβάσεις για την πλήρη αποκατάσταση της.

Τέλος, η 47χρονη εφοριακός η οποία έχει πιο ελαφρά τραύματα σε πλάτη και αυχένα, νοσηλεύεται σε θάλαμο της Νευροχειρουργικής Μονάδας του «Παπανικολάου» και η κατάσταση της είναι σταθερή.

Προφυλακίστηκε ο δράστης - Συγκλονίζει η οικογένειά του

Λίγο πριν τις 9 το πρωί της Παρασκευής ο 45χρονος δράστης πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου.

Ο δράστης, σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr, δεν είπε κουβέντα ούτε σε ανακριτή ούτε και στον εισαγγελέα, ενώ χαρακτηρίζεται ως μη συνεργάσιμος και με τους αστυνομικούς, στους οποίους μάλιστα είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι «δεν θα σας πω τίποτα», ουσιαστικά θέλοντας να δυσκολέψει το έργο των Αρχών.

Ο δράστης πήγε στο δικαστικό μέγαρο, χωρίς τη συνοδεία δικηγόρου, καθώς αρνήθηκε την παρουσία του, ενώ έξω από αυτό βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και ανακριτή διατάχθηκε η προφυλάκιση του, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ