ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: Νέα μαρτυρία - «Την είδα κλαμένη και αναστατωμένη»

Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: Νέα μαρτυρία - «Την είδα κλαμένη και αναστατωμένη»
trikalavoice.gr

Νέα μαρτυρία ήρθε στο «φως» για τη 16χρονη από τα Τρίκαλα, την ώρα που το «θρίλερ» για τη διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζεται, με την οικογένειά της να επιμένει ότι δολοφονήθηκε και το πόρισμα του ιατροδικαστή να κάνει λόγο για «πτώση».

Ειδικότερα, μία γυναίκα υποστηρίζει ότι ξημερώματα Τετάρτης, λίγο πριν τις 4:00, είδε τη 16χρονη σε κεντρικό δρόμο των Τρικάλων. Η ίδια τονίζει ότι της έκανε εντύπωση το προχωρημένο της ώρας, αλλά κυρίως η κατάσταση στην οποία ήταν η νεαρή κοπέλα.

«Είδα το κορίτσι. Ήταν αναστατωμένη και νομίζω ότι έκλαιγε, καθώς την είδα να είναι μουτζουρωμένη από το μακιγιάζ. Βιαζόταν σαν να ήθελε να φύγει από κάπου. Προσπαθούσε να βάλει τις παντόφλες της» αναφέρει η ίδια, σύμφωνα με το Star.

Οι κινήσεις της 16χρονης

Τέσσερις κάμερες από κεντρικούς δρόμους των Τρικάλων δείχνουν το κορίτσι να κάνει βόλτες στην πόλη μόνο του.

Η κάμερα που καταγράφει τον αστυνομικό να την αφήνει στο σπίτι της στις 3:15 το πρωί, καταγράφει και το κορίτσι να μιλά αμέσως μετά στο κινητό του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ίδιου μέσου.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση έχει εκδώσει ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων με την οποία ζητά να μην υιοθετούνται φήμες και διαδόσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ