Μεγάλη φωτιά στην Άνδρο - Σε ετοιμότητα για εκκένωση δύο οικισμών
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική περιοχή, στο Κόρθι της Άνδρου το μεσημέρι της Δευτέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η Πυροσβεστική ενδέχεται να εισηγηθεί, για προληπτικούς λόγους, την εκκένωση του οικισμού Καπαριά που βρίσκεται κοντά στην περιοχή της φωτιάς.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο ενισχύθηκαν, πριν από λίγο. Ειδικότερα, αυτή την ώρα επιχειρούν 17 πυροσβέστες με 5 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, εθελοντές πυροσβέστες, 3 βυτιοφόρα ΟΤΑ, 1 μηχάνημα έργου, ενώ από αέρος συντρέχουν 2 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη.
Λίγο νωρίτερα, φωτιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή Σταμάτα Αττικής, η οποία χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της πυροσβεστικής τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.
Πανεπιστημιούπολη: Τραυματίες 16χρονος και 18χρονος μετά από επεισόδιο - Αναφορές για οπαδικά κίνητρα
12:43
Συνέντευξη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης παραχωρεί την Πέμπτη ο Γιάννης Παναγόπουλος
12:35
Ερντογάν: Σήμερα φιλοξενούμε τον Έλληνα πρωθυπουργό - Στόχος να συμβάλουμε στην ειρήνη στην περιοχή
12:26
«Η αγάπη στο τέλος θα νικήσει»: Η ανάρτηση Κωνσταντοπούλου για την ανεξαρτητοποίηση Καραγεωργοπούλου
12:19